Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Csattog a súly felhúzáskor?

Csattog a súly felhúzáskor?

Figyelt kérdés

Csak szőnyeg van, ezért van hangja, ha leteszem a súlyt felhúzáskor. Testsúly kétszeresével húzok fel 10et, és nem lassan engedem le, hanem rábízom a grabitációra. Így tanították, hogy ne sérüljek le nagy súlynál.

És multkor ezért szólt nekem, egy kis 80kilós hobbikokszos, hogy " mindenki telibe fossa hogy te mekkora súlyokat, használsz, ha nem bírod csináld kisebbel, nem itt kell keménykedni"

Szerintetek igaza volt?

2017. szept. 2. 14:46
 1/6 anonim ***** válasza:
46%
Csapd nyakon a kis köcsögöt, majd te tudod hogy hogy akarod csinálni. És igen, az edzésnek van hangja.
2017. szept. 2. 15:04
 2/6 anonim ***** válasza:
Ne is törődj vele, csak gyökér volt. Jó, nyilván próbáld meg kontrollálni a súlyt, de a felhúzásnak mindig is lesz hangja.
2017. szept. 2. 15:14
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem minden terem kompatibilis erőemeléssel sajnos. Én a helyedben vagy átmennék valahova ahol van felhúzásjoz platform, vagy oda ahol nem foglalkoznak vele. Most ezért konfrontálódni a fél teremmel, meg folyton veszekedni, balhézni szerintem felnőtt értelmes emberek között nem érdemes. Nálunk nincs platform de senkit nem érdekel, ha csattog, azért vam a gumiszőnyeg. Nyilván nem izomból vágom le csak a negatív szakasz az gyors.
2017. szept. 2. 16:03
 4/6 A kérdező kommentje:

Kis város, csak ez az egy terem van. Én nem foglalkoztam vele. Nem sokan húznak fel, de akik felhúznak annak ilyen.

Nyilván nem izomból vágom le, de egy nagy súkyt nem tudok kontroláltan leengedni.

2017. szept. 2. 16:14
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem volt igaza, ez egy igazi debil volt. A deadlift a koncentrikus szakaszról szó, arról, hogy FEL TUDSZ-E EMELNI egy nehéz súlyt. Ennyi. A lassú leengedés jó izomnövelésre, de nagy súlynál veszélyes, hülyeség, felesleges erőltetni, de ez nem jelenti azt, hogy akkor kisebbel kell csinálni. Viszont valószínűleg a terem is szar, ha nem gondolnak arra, hogy lehessen valahol normálisan felhúzni. Sajnos MO-n a termek nagyrésze SZAR. Kell keresni egy jó termet, vagy legalább egy olyat, ahol a holyszt bicepszkülsőfejgép mellett van egy platform legalább VAGY építeni otthon és meg van oldva.
2017. szept. 2. 17:17
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem volt igaza. A hagyomanyos felhuzasnal a felhuzas szamit, lefele persze hogy nem feszulsz bele. Kuldd el a francba az ilyet menjen a planet fitnessbe.
2017. szept. 2. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!