Folytassam a szálkásítást, vagy elkezdjem a tömegelést?
Az a baj, hogy szerintem nagyon kevés izom van rajtam, még egy 15kg rám férne. Viszont hiába adtam le 10-15kg-ot, még mindig daginak látom magam, főleg mikor ülök, akkor eléggé látszik az úszógumi.
Egyébként 187,5cm vagyok és 82kg.
95,6kg-osan kezdtem el a szálkásítást. Még egy 2 kg-ot leakarok adni, de utána nem tudom, hogy mit csináljak, belekezdjek egy hosszú tömegelésbe, vagy folytassam a szálkásítást.
Szerintetek mit kéne csinálnom?
Köszönök előre minden hasznos választ.
Oké, köszönöm a válaszokat.
Akkor lemegyek 75kg-ra és meglátom, hogy mi lesz.
Vagy megprobalhatod mind a kettőt egyszerre.
Elvileg ha csak kicsit leszel kalória deficitben kemény edzés mellett akkor azt a kis hiányt zsírból fedezi a szervezet.Keress ra Oroszi János Videójára a youtubon.
Errol magyaráz h naturban es relatív kezdőként siman lehet lassan fogyni zsírból es izmosodni, de télleg kicsi kell h legyen a kalória dedicit.Mondjuk napi -100kcal, mellette meg edzés és sok fehérje.Szépen.lefogytal Szoval tudsz kajálni es tudod mi az a ckal.Neked biztos benne, hajrá!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!