Melyik gyakorlat a "gyengéd"?
Figyelt kérdés
Melyik megy neked a legrosszabbul, vagy melyiket érzed a leg hatástalanabbnak?2017. aug. 29. 12:20
1/15 anonim válasza:
Húzódzkodás. Abból megy a legkevesebb. De szeretném fejleszteni.
3/15 Klanwarrior válasza:
Nekem eddig a fekvenyomás tűnt annak, ezért hanyagoltam is. Úgy fél éve ráálltam, tisztességesen csináltam, és szinte teljesen felhoztam. Az a gyengéd, amit hanyagolsz. (Persze a genetikai adottságok is meghatározóak.)
4/15 A kérdező kommentje:
Köszi a normális válaszokat, jöhetnek még! :)
Nekem egyébként az oldalemelés megy a legrosszabbul, de az előreemelést érzem a leghatástalanabbnak.
2017. aug. 29. 12:33
5/15 anonim válasza:
1 tp
minden jól megy jó étrend mellet, +jó edzés, és sok alvás lehetőleg este
am talán nekem is a mellem volt a gyengepontom amíg roszul kajáltam
7/15 anonim válasza:
Guggolás, 8 éve csinálom, de nincs lelkierőm 50kg nál magasabbra menni.
8/15 anonim válasza:
Fekvenyomás, igazából csak azért mert hosszú a karom azt eléggé nagy a mozgástartomány így.
9/15 anonim válasza:
Fekvenyomás, mert 190cm vagyok
18/F
10/15 anonim válasza:
Fekvenyomás, igaz sokáig hanyagoltam és csak kézi súlyzóval nyomtam. Most azon kísérletezek, hogy milyen gyorsan tudom felhozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!