A tömegelés tulajdonképpen arról szól, hogy halálra esszük magunkat, a megfelelő edzésterv, vitaminok mellett? Lent
77 kg vagyok, azt olvastam, hogy tömegnöveléskor kell 2x77g fehérje, legalább 3x77g szénhidrát, körülbelül 3000 kalória, és a makrotápanyagbevitelem legyen 20-30%-ban zsír.
Kérlek segítsetek, mert akárhogy számolok ez rengeteg kaja, rengeteg zsír, rengeteg szénhidrát.
Ettől nem fogok úgy elzsírosodni mint az állat?
Vagy mit egyek tömegeléskor, a "csirkemellrizsen" kívül?
Vagy ilyenkor úgymond bármit ehetek?
Mert van hogy megvan a fehérje, sok hal,túró,csirke, + a turmix, de még mindig csak 2000 kalóriánál járok és úgyérzem kidurranok. Ilyenkor mit ajánlotok? Vagy ha nincs meg a szénhidrát. Tuszkoljak le egy szelet kenyeret, vagy egyek zabkását?
Ti mit szoktatok enni tömegeléskor?
Könnyen hízó alkat vagyok, ezért csinálom 3g*testtömeg szénhidráttal, de így is annyit eszek mint egy disznó és egy kicsit félek, hogy csak elzsírosodom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!