1év 4felé osztott edzés után hülyeség visszaváltani teljes test edzésre?
Figyelt kérdés
Szeretnék egy kis változatosságot, heti 3x edzenék egész testre. Lenne értelme? Fejlődést nem rontaná? Személyes tapasztalatokat várok, hogy ti váltottatok e már vissza osztottrol teljesre, és milyen eredményei voltak.2017. jún. 21. 13:17
1/5 anonim válasza:
Igen én vissza váltottam. Ennek két oka van, egyrészt kevesebb napot tudok jelenleg a teremben lenni, másrészt heti több alkalommal akartam pl. fekvenyomni, hogy felhozzam. Semmit nem romlott a formám, sőt erősebb vagyok, mimt valaha.
3/5 anonim válasza:
Enis ezt csináltam fel év után, eredményre még várok :)
4/5 A kérdező kommentje:
Erről az edzéstervről mi a véleményetek?
Első nap 4X8
gugolás
fekvenyomás
húzódzkodás
mellről nyomás
bicepsz rúddal
has
Harmadik nap 5X5
felhúzás
evezés rúddal
mellezés ferdepaodn egykezessel
oldalemelés
tricepsz lorugás
kalapácsbicepsz
ötödik nap 3X12
kitörés
tolódzkodás
húzódzkodás magam felé néző tenyérrel
gugolásból nyomás
vádli ülve
has
2017. jún. 21. 14:52
5/5 Cortez70 válasza:
Elmegy, de mellnél nem kell döntött pados nyomás. A kitörés helyett pedig ott is mehetne guggolas vagy labtoló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!