5 hét kihagyás után mennyire fognak visszahúzódni az izmaim?
Én még sosem hallottam ezt így, hogy vissza húzódnak az izomok.
Ilyen csak akkor van ha mindenféle kakát zabálász edzes melle, aztán elfedi a sok zsír és bőr alatti víz.
Az biztos, ha még rendesen is eszel, kisebb leszel. Bár ez nekem meg a többieknek itt, elhanyagolható veszteség lesz mert rajtad megy végbe. Na de neked... Hát te ezt máshogy fogod megélni nekem elhiheted.
Én csak magamból indulok ki. De különben senki nem szereti ha a keményen megszerzett izom, akár csak egy centit is össze esik. Nekem az ellentkezojet senki ne adja elő. Főleg ha tömegel ezerrel. Egy ilyen szintű visszaesés, max szalkasitasnál elfogadható.
Bár sérülés, ráadásul ilyen szintű hát igen.
Vannak akik hisznek az izom memóriában én nem. Ilyen naturalban nem igazán létezik, illetve nem olyan szinten mintha a cucc megy és ment is volna közben.
Inkább az a lényeg, hogy vigyázz magadra jobban, hogy többet ilyen ne történjen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!