Izommemória létezik vagy nem létezik?
Figyelt kérdés
Fél év kihagyás után(sérülés) szeretném újra elkezdeni az edzést egyenlőre itthon van 20 kg os sulyzószettem , na szóval azt hallottam hogy van olyan hogy izommemória, ami azt jelenti hogy ha kihagysz x időt , utána gyorsabban vissza jön a forma , ez igaz? És mennyire gyorsabban?
Szeptembertől mennék vissza kondiba , addig itthon próbálkoznék , étrend nélkül ..
Kihagyás előtt 8 hónapot edzettem.
16/f
2017. júl. 4. 16:19
1/10 Cortez70 válasza:
Gyorsan visszajön az a forma amit már elértél, de ez függ sokmindentől. Mennyit hagytál ki, mennyi izom volt előtte, genetika, étrend, stb.. Nincs rá képlet, hogy mennyi az az idő.
4/10 anonim válasza:
Igaz, nekem memóriakártyán van. Kellett a 8 gigás mert sok izmot tárolok rajta
5/10 Cortez70 válasza:
A 8 gigás az nokedli, alig fér rá 1-2 évad sorozat. :)
6/10 A kérdező kommentje:
De akkor most van értelme annak hogy itthon 2 egykezes sulyzóval végzek pár gyakorlatot ? Sajnos kondiba csak szeptembertől tudok járni vagy még akkor sem , kb. addigra mondta az orvos. De itthon ülve végezhetek pár gyakorlatot ? Azzal érek el valamit ?
2017. júl. 4. 19:30
7/10 paper_chaser válasza:
Az is ér valamit, nem esel vissza annyit.
9/10 anonim válasza:
Miért létezik ? Valaki írja már le legyen szíves.
10/10 Cortez70 válasza:
Mert a kialakult agy-izom kapcsolat nem veszik el. Kb ilyen cikkek vannak erre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!