Edzhetem többször a testrészem?
Figyelt kérdés
A héten úgy jött össze hogy hétfő-kedd-szerda otthon sujtokkal megedzettem minden testreszet ugy hogy masnap izomlazam volt. Ugy terveztem hogy holnap, csutortokon, elmegyek kondiba es csinalok mindem testreszet, ugy egy egy seriat... Szerintetek ez tuledzesnek fog szamitani?2017. aug. 23. 20:33
1/2 Cortez70 válasza:
Ennyitől nem lenne túledzés, nem olyan egyszerű az. De valami normális terv szerint kellene edzened, nem össze- vissza ahogy gondolod.
2/2 A kérdező kommentje:
Megvan a tervem : hetfo: mell-bicepsz kedd:hat-tricepsz szerda: vall-has-lab ezt csinalom mar egy eleg hosszu ideje kondiba es latszik fejlodes. Nyaron pedig otthon csinalom sujzokkal fentartas keppen. Csutortokon pedig csinalnek mindent kondiba.
2017. aug. 23. 21:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!