Többször nekikezdtem de sosem értem el azt amit akartam, genetika lenne?
Röviden 27 éves vagyok, reggel fél 7 től kezdek munkába este 5 ig dolgozok. Nincs időm lejárni kondizni így itthon szoktam gyakorlatokat végezni amikor van kedvem hozzá. A családban a fater (pockos) testalkatú inkább és már én is kezdek az lenni igaz nem nagy de már alakul és nagyon zavar. Jártam edzőterembe is és ott már a bemelegítés tönkre vágott sokszor az elvégzett gyakorlatok után annyira le esett a cukrom hogy elszédültem, pihentem közbe majd befejeztem a gyakorlatot és jöttem haza, útközbe is elszédültem mire hazavergődtem a városból.. Szóval nem nekem van ez kitalálva. Fogattam személyi edzőt is a pénzt minden alkalommal elkérte nem hogy fogytam volna híztam közbe a kajákat betartottam mindig (5 hónapig jártam) aztán abbahagytam mert a gyakorlatok során minden egyes alkalommal a szédülés kapott el. A többi (lány) ismerősök meg bírták és ameddig ők jártak fogytak míg én híztam... Szedtem több mindenféle zsírégetőt de nem használtak.
Mit kezdjek el csinálni hogy változás legyen?
Hát igazából három dolog lehetséges:
- Alkalmatlan személyi edzőt választottál. -->keress másikat
- Mégsem tartottad be az utasításait. --> tartsd be
- Van vmilyen eddig fel nem tárt egészségügyi problémád. --->keress fel egy endokrinológust
A második mondatodból már kb ki is derül mi a hiba. "szoktam gyakorlatokat végezni amikor van kedvem hozzá"
Ha így állsz a dolgokhoz, akkor ne is csodálkozz. Nincs időd eljárni kondizni (ez is csak kifogás mivel már jártál 5 hónapig) mert sokat dolgozol? Valaki reggel 6-tól este 6-ig dolgozik kemény fizikai munkát és utána is megy edzeni. Ne a genetikára fogd meg a szédülésre. Egyél rendesen és nem fogsz szédülni. A zsírégetők meg sz@rt sem érnek, inkább diétázz=egyél egészségesen. Tehát röviden tömören: lusta vagy!!!
Ha szédülsz, rossz az étrend vagy valami egyéb, de bizonyára megoldható.
Ha nem fogysz, nincs deficit, kevesebbet kéne enned vagy többet mozognod.
Az a "amikor van kedvem hozzá" nekem se tetszik igazán.
Zsírégetőt minek? Az étrend a döntő, ha zsírt akarsz veszteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!