Kockahasú srácok! Kemény hasizmos edzésterv kellene, ami bevált! Megosztanátok a tiéteket?
(+ hogy mennyi időbe telt elérni a végeredményt?)
20on éves férfi
Elsősorban a diéta, ami leolvasztja a zsírt a kockákról, de nem árt, ha jó vastag a kocka.
én heti 3-4x csinálok 3x 10-15 hasprést negatív padon, kb. 15 kb körüli súlyt téve a mellkasomra. Ha már több megy ismét emelek a súlyon. Oda kell figyelni, hogy hasizomból préselj, ne lendületből. Hasat lehet edzeni, kevés neki a heti kétszer pár széria bohóckodás
Köszi!
Mindenkinek köszönöm az eddigi válaszokat, #4, ezt súlyterheléses ezdést kipróbálom, nagyon tetszik első blikkre. :)
Jelenleg amúgy ezt csinálom:
elvileg a netes edzésterv szerint 5 zériában kellene, gyakorlatilag csak 3 vagy 4 sorozatban szoktam, mivel teljes test edzést is végzek, és nem mindig bírom.
25 guggolásból felugrás
35 csípőemelés hasizomból
35 hasprés földön
1 perc plank (qrva nehéz :D :D, ezért ezt szeretem a legjobban :D)
25 nyújtott lábemelés
15 lábemelés húzódzkodón (ti mit csináltok, hogy ne lendüljetek túlzottan be, és ne libegjetek előre-hátra? Ezt nagyon utálom. :/)
15 tolózkodón
És akkor ehhez hozzácsapom még a te ötletedet, #4
Hat en kockahasu lany vagyok, de en ezeket csinaltam mikor meg nem ment annyira a dolog:
-gabriella whited intense ab workout
-how to get a 6 pack ab workout
Keresd ezeket youtubon, nekem hasznaltak.
Köszönöm mindenkinek!
7, miért hihetetlen? Nem értem. Semmi extra nincs benne, hiszen kezdőként 3 szériát végig tudok csinálni. ???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!