Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Kockahasú srácok! Kemény...

Kockahasú srácok! Kemény hasizmos edzésterv kellene, ami bevált! Megosztanátok a tiéteket?

Figyelt kérdés

(+ hogy mennyi időbe telt elérni a végeredményt?)

20on éves férfi

2017. aug. 19. 07:26
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
24%
3x10-12 lábemelés rúdon
2017. aug. 19. 07:55
 2/12 anonim ***** válasza:
Nem lesz kockás hasad diéta nélkül. Persze hasizom is kell oda, amihez gyakorlatok kellenek. De csak a gyakorlatoktól a zsír nem megy le, ez azért lényeges...
2017. aug. 19. 08:30
 3/12 Cortez70 ***** válasza:
79%
Heti két hasedzes bőven elég, legyen az lábemelés vagy hasprés, mindegy. Nem ezen múlik hanem az etrenden.
2017. aug. 19. 08:34
 4/12 anonim ***** válasza:
0%

Elsősorban a diéta, ami leolvasztja a zsírt a kockákról, de nem árt, ha jó vastag a kocka.

én heti 3-4x csinálok 3x 10-15 hasprést negatív padon, kb. 15 kb körüli súlyt téve a mellkasomra. Ha már több megy ismét emelek a súlyon. Oda kell figyelni, hogy hasizomból préselj, ne lendületből. Hasat lehet edzeni, kevés neki a heti kétszer pár széria bohóckodás

2017. aug. 19. 09:40
 5/12 A kérdező kommentje:

Köszi!

Mindenkinek köszönöm az eddigi válaszokat, #4, ezt súlyterheléses ezdést kipróbálom, nagyon tetszik első blikkre. :)

Jelenleg amúgy ezt csinálom:

elvileg a netes edzésterv szerint 5 zériában kellene, gyakorlatilag csak 3 vagy 4 sorozatban szoktam, mivel teljes test edzést is végzek, és nem mindig bírom.

25 guggolásból felugrás

35 csípőemelés hasizomból

35 hasprés földön

1 perc plank (qrva nehéz :D :D, ezért ezt szeretem a legjobban :D)

25 nyújtott lábemelés

15 lábemelés húzódzkodón (ti mit csináltok, hogy ne lendüljetek túlzottan be, és ne libegjetek előre-hátra? Ezt nagyon utálom. :/)

15 tolózkodón

És akkor ehhez hozzácsapom még a te ötletedet, #4

2017. aug. 19. 10:29
 6/12 A kérdező kommentje:
És a diéta nálam eleve alap, mivel túlsúlyról indultam
2017. aug. 19. 10:30
 7/12 anonim ***** válasza:

Hat en kockahasu lany vagyok, de en ezeket csinaltam mikor meg nem ment annyira a dolog:

-gabriella whited intense ab workout

-how to get a 6 pack ab workout

Keresd ezeket youtubon, nekem hasznaltak.

2017. aug. 19. 13:07
 8/12 anonim ***** válasza:
#7es vagyok, ha meg az 1 perc plank nehez, akkor azok a videok biztos jok lesznek.
2017. aug. 19. 13:08
 9/12 anonim ***** válasza:
Most nekem azt ne mond hogy ezeket mind megcsinálod...
2017. aug. 19. 14:53
 10/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek!

7, miért hihetetlen? Nem értem. Semmi extra nincs benne, hiszen kezdőként 3 szériát végig tudok csinálni. ???

2017. aug. 19. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!