Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » 1,15 kg súly bokára nőknek...

1,15 kg súly bokára nőknek elegendő, vagy az már nehéz?

Figyelt kérdés
2017. aug. 17. 22:01
1 2
 11/16 Cortez70 ***** válasza:
32 éve edzem, rengeteg tapasztalatom van, nem csak így írok valamit. És írtam azt is, hogy jó tanács, de te besértődtél mégis. Na mindegy, én leírtam mit kell tenned ha jó format akarsz, nem az én bajom, ha nem jól csinálod. Sok sikert.
2017. aug. 20. 06:30
 12/16 anonim ***** válasza:

Mi az hogy 45kg-os nő nem fog 10-15 kg-al erőlködni? Mire vagy te ilyen rohadt nagyképű? Ki vagy hogy nem erőlködsz 10-15kg-al? A sporthoz alázattal kell hozzáállni, és nem úrinőt játszani.

El lett mondva hogy mi kell ahhoz hogy látszódjon érdemleges változás.

2017. aug. 20. 08:44
 13/16 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, ha te szerinted ennyire értesz hozzá akkor miért is tetted fel a kérdést, valamint miért reagálsz ilyen flegmán egy normális válaszra amiben még meg is indokolták hogy miért nem jó az a kicsi súly amire te gondolsz?

Minket nem zavar, nyugodtan csináld ahogy akarod, de eredményeket ne várjál akkor.

2017. aug. 20. 12:38
 14/16 A kérdező kommentje:

Tèged ki kèrdezett?

De nagy arcod van interneten keresztül :)

Vigyázz szèt ne ess,mert nem lesz aki össze szed! Te aztán èrtesz a sporthoz! Megnèznèm èn azt,hogy hány 45 kg-os nő emelget 15kg-os súlyt! Szerintem inkább tanulj meg helyesen írni,utána beszèlhetünk,addig nem.

2017. aug. 21. 07:11
 15/16 anonim ***** válasza:
Kérdező, nyugodtan keress magadnak kifogásokat akkor. Én heti 4 alkalommal látok nőket különböző korosztályokból kb hasonló testalkattal ennél nagyobb súlyokat is mozgatni.
2017. aug. 21. 10:07
 16/16 anonim ***** válasza:
2017. aug. 21. 10:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!