Tompadúr kérdése:
Hogyan kell egyáltalán használni a fehérjeporokat? Milyen gyakorisággal és milyen időnként?
Figyelt kérdés
Mint teljesen kezdő fehérjés kérdezném, mert eddig csak natúrban edzettem és ettem. Azt szeretném csak tudni, hogy hogyan kell megfelelően használni, hogy ne felesleges pénzkidobás legyen.
Köszönöm!
27/F
2017. aug. 17. 14:09
11/14 anonim válasza:
shopbuilderről semmilyen tanácsot nem fogadnék, broscience az egész mindenféle alátámasztások nélkül...
12/14 anonim válasza:
a zabhoz érdemes tenni 1 kanállal,hogy legyen valami íze,meg fehérjetartalma,mert a natúr kakaópor nem finom,a sima meg tele van cukorral,ezért akkor már jobb és hasznosabb fehérjeporral ízesíteni.
13/14 anonim válasza:
78%-os szerintem itt már szinte mindenki elég cikket olvasott a shopbuildertől. A tudásokat megosztják, aminek mindig az lesz a vége, hogy vedd meg ezt és azt a tápkieget.
14/14 anonim válasza:
Én edzés után szoktam inni, illetve néha reggelire, zabkásához öntöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!