Sehogysem fejlődik a mell. Mit tegyek?
Felvenyomást szoktam csinálni, és mostanába már inkább visszafele fejlődött. Nyár elején még ment 60kgba 5 ismétlés, most már csak kettő. Már egy hete növeltem a kajabevitelt. Más izomcsoportoknál deficitben is fejlődtem (7hónapja edzek). A mell az sosem ment. 100kg guggolás, 100kg evezés, és 150kg felhúzás, és ehhez képest csak 60kg fekvenyomás. Korábban is elaladt a fekvenyomás progresszióm, 40kgnál, de akkor kézisúlyokra átállással sikerült feljutni 60ig. Most viszont ez nem segít. Próbáltam már 2 órás fekvenyomó edzést, és olyat is, hogy csak piramisbanfelmentem maxig, és abba 2-3 sorozat. Próbáltam sok kiegészítő mell gyakorlatot is...tárogatások edzés végén. De nem fejlődik.
Az étrendem jó. 150-180g fehérje, 200ch, 70g zsír.
70kg, 16F
Én is ugyan ezt javasoltam volna.
Heti kétszer menjen 5x5 és semmilyen más mellgyakorlat nem kell, csak fekvenyomás.
Bemelegítő sorozat után kiválasztas egy súlyt és abba 5x 5ismétlést csinálsz. És a sorozatok között pihenj eleget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!