Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Sehogysem fejlődik a mell....

Sehogysem fejlődik a mell. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Felvenyomást szoktam csinálni, és mostanába már inkább visszafele fejlődött. Nyár elején még ment 60kgba 5 ismétlés, most már csak kettő. Már egy hete növeltem a kajabevitelt. Más izomcsoportoknál deficitben is fejlődtem (7hónapja edzek). A mell az sosem ment. 100kg guggolás, 100kg evezés, és 150kg felhúzás, és ehhez képest csak 60kg fekvenyomás. Korábban is elaladt a fekvenyomás progresszióm, 40kgnál, de akkor kézisúlyokra átállással sikerült feljutni 60ig. Most viszont ez nem segít. Próbáltam már 2 órás fekvenyomó edzést, és olyat is, hogy csak piramisbanfelmentem maxig, és abba 2-3 sorozat. Próbáltam sok kiegészítő mell gyakorlatot is...tárogatások edzés végén. De nem fejlődik.

Az étrendem jó. 150-180g fehérje, 200ch, 70g zsír.

70kg, 16F

2017. aug. 15. 12:14
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Én is ugyan ezt javasoltam volna.

Heti kétszer menjen 5x5 és semmilyen más mellgyakorlat nem kell, csak fekvenyomás.

Bemelegítő sorozat után kiválasztas egy súlyt és abba 5x 5ismétlést csinálsz. És a sorozatok között pihenj eleget.

2017. aug. 15. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!