Súlyzós edzést bemelegítés után hogy kezdjem?
Figyelt kérdés
Kezdő vagyok még csak egy hónapja járok most tanulom a dolgokat meg hogy nekem hogy jobb láttam már olyant a terembe aki azt mondta nekem hogy "piramisba megy" mondom mii? Aztán mondta hogy kicsi súllyal nyom aztán mindig eggyet tesz rá,de van aki meg naggyal kezdi mert még nem fáradt el és vesz le belőle ha már sok.
Most akkor hogy jobb hogy kell?
Csak mondok egy számot 20kilóval nyomom aztán 18 aztán 16 de ha 16 18 akkor mire 20hoz érek lehet hulla leszek és akkor az nem megy mert sok.
2017. aug. 12. 22:29
1/2 anonim válasza:
Ne bonyolítsd! Amíg kezdő vagy, lényegében bármit csinálsz, fejlődni fogsz. Egy dologra figyelj! Bár kezdőként nyilván nem használsz nagy súlyokat, de talán így is érdemes bemelegítő sorozattal kezdeni minden gyakorlatot. A bemelegítő sorozat attól bemelegítő, hogy sokkal kisebb a terhelés. Ebből megcsinálsz kb. 15-öt, pihensz kicsit, utána mehet a rendes terhelés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!