persze, bemelegitésnek érdemes izületgyilkos gyakorlatokat csinálni
2017. máj. 2. 16:29
2/19 Cortez70 válasza:
Nem. Eleve nem kell tárogatás soha. Nyomni kell rúddal és/vagy egykezesekkel.
2017. máj. 2. 16:41
3/19 anonim válasza:
Nagyon okos dolog pl. nyomás előtt tárogatással kifárasztani az izmot, nehogy utánna véletlenül is tudjon a mell dolgozni nyomásnál. Majd a váll meg a tricepsz megoldja :D
2017. máj. 2. 16:48
4/19 anonim válasza:
nem
2017. máj. 2. 17:03
5/19 A kérdező kommentje:
Pec deck gépen való tárogatás kis súllyal bemelegítésnek szerintem épp hogy jó nagy súlyos fekvenyomás előtt ami télleg veszélyes az izületekre.
Igen megjött az a tag is aki csak fekvenyomas 10 sorozat igen teged mar ismerlek de nem kellene minden kerdes alá kiirnod mert olyan szűk látókörű vagy hogy szerinted más edzésmódszer nem működik.
Azt meg nem értem hogy miert lenne tarogatas utan a fekvenyomas váll tricepsz domináns? Épp ellenkezőleg tárogatásnál kifárasztod(bár én csak bemelegítést irtam de kevered a szezont a fazonnal) a.melled ugy hogy tricepszed egyáltalán nem terhelődik igy mire fekvenyomsz a melled ki fog fáradni mielőtt.még a tricepszed megéreznéd mert melled már kapott egy kis "sokkot"
2017. máj. 2. 18:13
6/19 Cortez70 válasza:
Nem fontos nekünk hinni, csak akkor minek kérdezel, ha te tudod a tutit?
2017. máj. 2. 18:15
7/19 Cortez70 válasza:
Melegitesre meg lehet kis súllyal nyomni pár sorozatot, akkor sem kell tarogatni.
2017. máj. 2. 18:16
8/19 anonim válasza:
birom az ilyen "kiirok egy kérdést, aztán kötözködök" embereket
meg lett válaszolva tesó, szived joga semmibe venni az ingyen segitséget, tárogass, jó edzést
2017. máj. 2. 18:20
9/19 anonim válasza:
Nem elég bemelegítésnek nyomni párat rúddal utána meg a szériasúly felével nyomni párat?
2017. máj. 2. 19:31
10/19 anonim válasza:
Nem kedves retardált, egy peck deck tárogató gép nem elégséges bemelegítés , fekvenyomás előtt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!