Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ti szoktatok mell edzésnél...

Ti szoktatok mell edzésnél tárogatással kezdeni bemelegítés ként?

Figyelt kérdés
2017. máj. 2. 16:17
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

115kg megy fekve és 60kg ról kezdtem

Guggolásom nagyon nemjo azt le se írom

Felhúzás 190kg azt 100kg ról kezdtem

Nem fogok többet írni arcoskodáshoz és személyeskedéshez értetek az biztos de edzésről beszélünk.

(Tudom nem vagyok erős de nem is erőemelő vagyok.De gondolom lesz itt egy csodabogár is aki 200 at nyom naturálban azon se lepődnék már meg?

2017. máj. 2. 19:54
 12/19 A kérdező kommentje:
)*
2017. máj. 2. 19:55
 13/19 anonim ***** válasza:
6%
Ez a 72%-os fa.szfej, biztos montypie, hiaba veszi vissza a nevet, messzirol ki lehet szurni.
2017. máj. 2. 20:01
 14/19 A kérdező kommentje:

Akkor meg felkell vilagositanom pár embert hogy tárogatninfelesleges mert gyakorin a józsika azt mondta:(

Amugy % alapján itélni...szerintem te tuti nem vagy 18 de talan 16 sem.

Edzés technikámról még halvány lila gőzöd sincs ugyhogy taka van.

És ha 18 alatt vagy legalabb arra kérlek ne káromkodj nem szép dolog.Én is tudok nem menő.

2017. máj. 2. 20:14
 15/19 anonim ***** válasza:
Nem látom értelmét, hogy a melledzést bemelegítésként tárogatással kellene kezedeni. A bemelegítés céljából vegyél magadhoz 15-20 kg súlyzót, és csinálj vele 20-25 ismétlést néhány sorozattal.
2017. máj. 2. 20:19
 16/19 A kérdező kommentje:
Eddig is így csináltam csak vállam problémás ezért gondoltam erre a megoldasra is nem menne akkora sullyal fekvenyomas.De kihagyni semmiképp sem akarom.
2017. máj. 2. 20:20
 17/19 anonim ***** válasza:
9%

Nem azzal van a baj, amit irsz, hanem, ahogyan irod azt. Ezzel a stiussal, csodalom, hogy meg eletben vagy, de lehet, hogy csak itt van batorsagod ehhez.

2017. máj. 2. 20:25
 18/19 anonim ***** válasza:
26%
Figyelj leszarom mit gondolsz, te kérdeztél én válaszoltam és most megy a hiszti, mert nem tetszett amit írtam. Mutas egy erőemelőt aki tárogatással melegít be fekvenyomáshoz. És ha nem világos elsőre, miért erőemelést említek, ha valakinek köze van a fekvenyomáshoz az egy erőemelő, tudom hogy meglep, de a bodysok többsége nem tud fekvenyomni. Ha meg akarsz tanulni fekvenyomni, annak minden részletével (közte a bemelegítés is), guggolni vagy felhúzni egy erőemelőt fogsz megkérdezni, nem egy testépítőt vagy teniszezőt, mert annak fingja sincs róla. De én befejeztem, mert ha mindig válaszolok reggelig fognak irogatni nekem az ilyen 40% alatti segfejek, erre meg nem vagyok kiváncsi.
2017. máj. 2. 20:26
 19/19 anonim ***** válasza:
Megérkezett a retard kérdező, aki kérdez valamit, és a válaszokba kötözködik, mert nincs jobb dolga.. Örülnél hogy segítenek neked. Amúgy nem, nem kell tárogatás, sem peck-deck gép, csak egy kis gimnasztikázás, aztán fekvenyomás magas ismétléssel, kis súllyal, és kész. Ennyi a nagy varázslat, de gondolom az agyaddal fel nem foghatod.
2017. máj. 3. 06:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!