Testépítök! Ti mennyit növekedtek egy tömegnövelö kúra alatt? (mármint "cucc"ra gondoltam) (láb, mell, kar kerülete, vállszélesség érdekelne)?
En is szedtem es dobott rajtam par cm-ert ,de igazából nem ettől függ. Ha minősèget akarsz nem csak tessèk-lássèk dolgot akkor mellè fehèrje is kell.
Amugy nekem annyi a velemenyem a tomegnovelokrol hogy bevertem 4kg brutal gainert es kb 4kg jott fel de azota is tartom azt amit felvettem kb. Viszon pl: ittam jumbot ès 1.5kg os tol 8kg ot híztam!!! Ez tök jó csak azt vettem èszre ahogy edzettem valahogy kiizzadtam azt mindtha vizet tarolt volna vagy fas*tudja na mind1 ott össze is eestem 1honap alatt. Tehat szamit sokat milyet veszel. Amugy megsugom h a 60%a a tömegnövelőknek szőlőcukor, azert olyan baromi èdesek.
"Bocs csak a kérdést olvastam el" Ok haver.
Testépítök! Ti mennyit növekedtek egy tömegnövelö kúra alatt? (mármint "cucc"ra gondoltam) (láb, mell, kar kerülete, vállszélesség érdekelne)?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!