Mi a külömbség az iso whey zero és az iso whey zero for her között?
Figyelt kérdés
Jójó, tudom hogy az egyik férfiak és az egyik nők számára. Biztos van valami eltérő az összetételben és ha igen mi? Én fiuként ha for hert veszek mi történik?2017. aug. 6. 19:40
2/6 anonim válasza:
Ez olyan mint a fogkrémnél a for man. Semmi. Az, hogy ráíják, hogy for her aztán eladják ugyanazt a mezei tejsavófehérjét drágábban. Mindig lesz olyan idióta aki ezeket is megveszi mint a dizájner proteineket.
3/6 A kérdező kommentje:
Én ezt értem, de kiváncsi vagyok hogy valojaban.
2017. aug. 6. 20:24
4/6 anonim válasza:
Mit valójában? Valójában semmi , mi nem világos? Belerakják egy pink dobozba, ráírják, hogy for her és eladják drágábban, mert a kis szőke pitsák úgyis megveszik. Egyébként ha magadtól nehéz volt rájönnöd fogod és megnézed az összetevőket, vagy neten a termékleírásban, vagy a dobozon magán. Nagyon bonyolult.
5/6 A kérdező kommentje:
Bocsi, a kommentet az első válaszolónak írtam és közben jött a masodik válasz. Megértettem. Köszi a válaszokat.
2017. aug. 6. 20:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!