Ez megfelel egy diétás étrendnek? 10 óra: 5 tojás hozzá 2 db toast kenyér 12 óra: Csirke (250 g) + zöldség 14 óra: Csirke (250 g) + zöldség 16 óra: Csirke (250 g) + zöldség 18 óra: 250 g túró + görögjoghurt összekeverve
Diiiik hogy tippelgeti, előzör 250ről indult, aztan mar 100 grammokra lement hirtelenXDDD
Lerí a megfontoltság a kérdezőről taps XD
aztán a zöldséggel miért spórolsz,hogy 50g/kaja?
a brokkolinak alig van cal tartalma,szóval tornázd fel 150 vagy 200g/kaja.
és rizs vagy valami?
mert ha sovány hús megy és nulla ch az koplalás.
ekkora állatként ezt pár napnál tovább tartani sem tudnád.
szóval vagy hús,zsír és zöldség.
vagy sovány hús,némi ch és zöldség,mert energiát kell nyerni valamiből ami vagy zsír vagy ch.
Egyik hülyébb a másiknál.
Belövöd a makrókat.
Fehérje 1,5-2g/ttskg zsírmentes tömegre számolva.
A maradék kcal szénhidrát és zsír ezt majd kitapasztalod, hogy mennyi kell és milyen arányban.
Elkezdesz mondjuk 4500 kcalal szálkásítani, csak random írtam valamit. Nézed, hogy mit mutat a mérleg, ha nem változik a súlyod, akkor csökkentesz a kalórián.
Heti 0,5-1kg-os fogyás ütem a jó, neked szerintem mehet simán a heti 1kg ennyi súlyra.
------------------------------------------------------
Fehérje források: hús,tojás,hal,növényi fehérje,hüvelyesek, tejtermékek (sajt,túró) stbb..
Zsír források: olaj, olajos magvak (sütéshez inkább kókuszzsírt ajánlok, jobb mint a napraforgóolaj)
Ch források: rizs,zab,kuszkusz,köles,burgonya,édes burgonya, hajdina, bulgur, abonett, tk kenyér, tk liszt sütéshez, zöldségek, stbb....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!