Mi történik, ha valaki túl hajlékony, ez rossz lehet pl. guggolásnál?
Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy ha valaki nem elég mobilis, akkor rossz lesz a technika, akármit csinál. Hiszen nekem is ez a bajom.
Viszont most arra lennék kíváncsi, hogy ha valaki túl hajlékony, akkor annak akadhat gondja a technikával?
2017. aug. 3. 21:53
1/2 anonim válasza:
Láttam ilyen embereket. Maradjunk a guggolásnál akkor, mint példa. Az egyetlen ami előjött azonnal az az "ass bounce", azaz pattogó segg. Mivel túl mélyre mentek és kicsit szétesett a technika, de ez könnyen javítható. Egyébként a túlságosan hajlékonyság sose fog akkora gondokat okozni, mint a túlzott merevség, vagy egyéb mobilitásbeli problémák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!