Szerintetek rossz ha guggolásnál szinte leülök a földre?
Figyelt kérdés
Terembe mindenki vízszintig megy( jó nagy súlyokkal) , de én valahogy jobban szeretek maximálisan lemneii, ott egy picit megállítom és úgy jövök fel vele ( 90 be megy 4 x 5-6 ismétlés)
Térdizületnek ez oda.ba.sz vagy nem lesz tőle baja ha normálisan bemelegítettem stb?
Köszi előre is!
2017. jún. 9. 17:32
1/4 anonim válasza:
Térdnek jobban oda b*sz, ha csak félig mész le.
2/4 anonim válasza:
Ha nem nagyon megy a lábfejed elé a térd és nem esik be alsó pozícióban a hátad,nem pattintasz,akkor nincs gond ezzel ez a teljes guggolás.A vízszintig meg nem guggolás,hanem fél guggolás,répa combhoz jó az is,meg nagy súlyos erődemonstrációkhoz azok előtt akik nem tudják,hogy ez csak félmunka.
3/4 anonim válasza:
Az egy tévhit, hogy guggolásnál a térd a lábfej elé megy, akkor rossz a térdnek.
4/4 anonim válasza:
--gömb--
Szerintem nem baj. Amúgy a vízszint meg a teljes között kb 10% különbség van, legalábbis nálam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!