A; minden nap egy izom csoport és arra a gyakorlatokat
B; egy héten 3 nap edzés és egy nap 2 izom csoport megdolgozása?
Melyik lenne egy kezdőnek jobb? Melyikkel lehetne gyorsabban elérni eredményt?
2017. júl. 31. 21:52
1/9 anonim válasza:
Egyik sem. Heti 3 nap es minden izomcsoportot dolgoztass 1-2 gyakorlattal.
Sulyokat probald folyamatosan, lassan emelni.
2017. júl. 31. 22:00
2/9 anonim válasza:
C: heti három napos teljes testes,alapgyakorlatokra fókuszálva. Én fél év után mentem át kb erre az osztottrol, és sokkal jobban erosodom.
2017. júl. 31. 22:01
3/9 A kérdező kommentje:
1-es az egy két gyakorlat alatt mit értesz? Sorozat?
2017. júl. 31. 22:04
4/9 A kérdező kommentje:
És még annyi hogy egy baleset miatt lábra nem edzhetek ahelyett biciklizem az is jó?
2017. júl. 31. 22:06
5/9 anonim válasza:
Nem. Egy gyakorlat. Tehat pl mellre csak fekvenyomas. 2-3 sorozat 6-8 ismetlessel. Pl. Bicepszre csak egykezes bicepsz kezisulyzoval. Szinten 2 sorozat 6-8 ismetles. Es az edzes napok kozott legyen mindig piheno. Es ugyanezt ismeteled. De a gyakorlatokat lehet valtogatni. Nem feltetlenul kell minden nap ugyanaz a gyakorlat.
2017. júl. 31. 22:09
6/9 anonim válasza:
Labazni is kellene! Milyen baleset? Egyaltalan nem lehet terhelni? Ha nem tudsz guggolni, akkor esetleg labtolo vagy labfeszito/hajlito kis sullyal, kezdesnek?
2017. júl. 31. 22:14
7/9 A kérdező kommentje:
Csipőmet nem erőltethetem mert kiugrik a bal lábam a helyéről...de ha vádlira edzek az nem erőlteti meg a csípőt?
2017. júl. 31. 22:18
8/9 anonim válasza:
Nekem térd ficamom volt, elég gyenge /volt/ a térdem. Sokszor ha léptem attol is úy éreztem, mint ha kiugrana.
Minimálisan terhelheted, hogy legalább az comb izmod kicsit jobban tartsa, ha már a szalagok nem tudják. Ha a guggolás nem megy, akkor mehet lábtoló is, nekem idővel annyira jobb lett, hogy tudok rendesen lábazni:)
2017. júl. 31. 22:23
9/9 anonim válasza:
Akkor kezdesnek mehet labfeszito es labhajlito gep, vadlira pedig ulo vadli.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!