Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ilyen alakot hogy érhetek el?...

Ilyen alakot hogy érhetek el? (kép)

Figyelt kérdés

[link]

Főleg a feneke tetszik,hogy ilyen kerek :D

Ezt guggolással meg kitöréssel el lehet érni naturálban? Am 20/L vagyok :D

Ja és mezomorf vagyok,épp szálkásítok mert felcsúszott pár kg de gyorsan izmosodok .

2017. júl. 31. 17:13
 1/9 anonim ***** válasza:
45%
Ilyen nem leszel, mert nem vagy a klonja, de a magad modjan is lehetsz jo. Sot, meg jobb is, mint o.
2017. júl. 31. 17:16
 2/9 Cortez70 ***** válasza:
86%
Hasonlóan jó genetikával elerheted naturalban is.
2017. júl. 31. 17:17
 3/9 A kérdező kommentje:
és szélesebb csípővel? vagyis nem tudom megítélni, ennek a csajnak széles a csípője v nem?:D
2017. júl. 31. 17:23
 4/9 anonim ***** válasza:
94%

Elég széles, igen.

Ellehet érni naturál, jobb genetikával.

Hogy pont ilyen lesz-e azt nem tudni. Ahány ember annyi forma. Kerekíteni nem lehet ha nem olyan az anatómiai hajlam.

2017. júl. 31. 17:32
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Mostanaban nagyon lepontozgatjak cortezt. :D
2017. júl. 31. 18:53
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Mert retardáltak akik direkt lepontozgatni járnak ide. Pedig aki elolvassa, látja, hogy hasznos válaszokat ír!
2017. júl. 31. 19:09
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell a százalékkal törődni.
2017. júl. 31. 19:18
 8/9 A kérdező kommentje:

hát ezen az oldin minden "népszerűbb" embert lepontoznak mert alapból divat utálni a hírességeket :D

Én felpontoztam mindenkit! :)

2017. júl. 31. 19:58
 9/9 anonim ***** válasza:
90%

guggolás és merevlábas felhúzás elég, kitörés is mehet de én azt hagynám igazából

8ismétlésekkel edz, tehát ne babasúllyal és akkor szépen fogsz fejlődni, de egyébként ha teljes testre edzel akkor is ugyanúgy fejlődik a fenék, nem vonja el a többi izomcsoport a popsitól:) ezt csak megjegyzésként:)

2017. júl. 31. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!