Kézilabdázással lefogyhatok és érhetek el szép formás alakot?
Figyelt kérdés
2013. aug. 25. 14:43
1/10 anonim válasza:
Ha elég intenzíven csinálod és a kajád is rendben van, fogyhatsz tőle, de igazi formáló hatása nincsen, mivel ez nem rendes izomterhelő sport.
2/10 A kérdező kommentje:
akkor mi lenne számomra hatásos ami "izomterhelő sport"?
2013. aug. 25. 15:50
3/10 anonim válasza:
Osztott súlyzós, vagy saját testsúlyos gyakorlatok-hacsak nem végeztek ilyet kézilabdán.
Heti 3 vagy négy alkalom jó volna belőle.
A kézilabda tökéletes aerob kiegészítésnek.
4/10 A kérdező kommentje:
köszi szépen ment a zöld:)
2013. aug. 25. 19:02
5/10 anonim válasza:
én kézilabdázom 5 éve és én általában hányásig zabálom magam ^^ de lehet hogy ilyen az alkatom de nemtudom mert kisseb koromba duci voltam aztán elkeztem sportolni és most háhá nem akarok dicsekedni meg semmi de érted :DD
6/10 anonim válasza:
ddrake .. Mi AZ HOGY NEM IZOMMEGTERHELŐ SPORT? EGYÁLTALÁN TUDOD MI AZ A KÉZILABDA? a KÉZIVEL IGEN IS LE LEHET FOGYNI.. Mondjuk én nem azért csinálom mert le akarok fogyni, hanem mert szeretem..
7/10 anonim válasza:
Le lehet fogyni, de nem izmosító edzés-hacsak nincs külön ilyen gyakorlatsorozat az edzéseken-, mert nem okoz mikroszakadásokat. Így nem is elsőrendű formásodásra. Attól függetlenül jó sport.
És ne a Caps Lock-ba ess bele, mert attól még nem fog többet érni az "érved".
8/10 anonim válasza:
Én 10 éve kézilabdázom és azt kell hogy mondjam láttam már néhány "csodát". Amikor a kövér kisfiúból olyan tank beállós lett, hogy 3 ember kellett hozzá hogy megállítsák. Kemény edzéssel és korrekt étrenddel olyan formás leszel hogy nem is kívánhatsz jobbat. Persze ahhoz kell egy olyan edző aki érti a dolgát... Sok szerencsétlen van ma is az utánpótlásedzők között.
9/10 anonim válasza:
Erre csak azt tudom mondani, hogy edzés és genetika válogatja.
Ha valahol nem terjed ki másra az edzés a dobálgatáson kívül, vagy valakinek nem olyan az alkata, hogy ez elég lenne neki a kívánt alakhoz, akkor bizony rá kell feküdnie egy erre kihegyezett edzéssel.
10/10 SzDorka8 válasza:
Én kézilabdázom.Nem vagyok vékony(na jó azért nem egy 500 kilós állat vagyok)de szerintem a kézilabda nem az a sport ahol vékonynak kell lenni. Fogyni azt lehet tőle nekem legalábbis sikerült de hidd el egy jó csapatban senki nem attól jó mert pálcika
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!