Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogy érhetek el ilyen alakot?...

Hogy érhetek el ilyen alakot? Milyen edzéssel?

Figyelt kérdés

[link]

Mert járok kondiba, de mellette kézialabdázom is, meg zsír is van még rajtam, és pl a kezemet már annyira otrombán nagynak látom, pedig egész kis súlyokkal dolgozok rá. Mégis mindenki megjegyzi, hogy milyen izmos a kezem.

Én viszont nem izmos akarok leni, hanem vékony. Azért kondizom, hogy formásan legyek vékony, de a vékonyság lenne elsődleges, nem a formásság.

2014. aug. 7. 09:23
1 2
 1/11 anonim válasza:
diéta. Ennyi a titok...
2014. aug. 7. 09:30
 2/11 anonim ***** válasza:
Hát ez sajnos nem ilyen egyszerű. Mennyit kézilabdázol? Kondi melett nem érdemes más sportot csinálni,mert hátráltatja az izmok regenerálódását. Egyébként étrenden múlik minden,nem az edzésen. Szóval,ha vékony akarsz lenni,gonodlom ez a szálkást jelenti nálad,akkor diétáznod kell(alacsony szénhidrát zsír,magas fehérje bevitel). De amit linkeltél kép,az közel sem szálkás,ilyen alakot tömegnövelő étrenddel(magas szénhidát,zsír és fehérje bevitel-> több kalóriát viszel be,mint amennyire a szervezetednek szükség van) érhetsz el úgy,hogy mellette kardió edzéseket is folytatsz.
2014. aug. 7. 09:31
 3/11 A kérdező kommentje:
Na hát az a helyzet, hogy 173 cm vagyok, és 64 kg. Mindenképp szeretnék leadni pár kilót, főleg zsírt, de azt sem bánom, ha az izmomból megy le. Vagy heti három kézilabda edzésem van, vagy két kézi és két kondi. És izmos vagyok tényleg :D Tudom, hogy túl izmos nem lehetek, de nekem ez is elég már bőven. Meg ugye még zsír is van rajtam. Tehát a szálkásítás lenne az, amit csinálnom kell, viszont szálkásítás közben is kellenek a súlyzós edzések. De nem tudom már, hogy hogyan súlyzózzak, mert egyre csak izmosabb és izmosabb leszek :D :D
2014. aug. 7. 09:40
 4/11 A kérdező kommentje:
ha az izomból IS* megy le.
2014. aug. 7. 09:41
 5/11 anonim ***** válasza:

Így van, az étrend fontosabb az edzésnél. Nem elég, hogy "nem eszek fehérkenyeret, meg sok gyümit eszek", komolyan kell venni.

Szálkásító diéta kell. 3*testtömegkg fehérje (ha vagy 50kg, akkor 150g fehérje kell) 1-2*ttkg szénhidrát, 0,5*ttkg zsír. Ha ezt a diétát tartod, akkor a "vékonyság" meglesz. (1 héten max 1kg menjen le.)

Az, hogy a formád lesz e ilyen, azt nem tudjuk, mert erősen genetikafüggő.

E mellé persze kötelező az edzés. Hetente 4 konditermi edzés, plussz aerob. Nemtudom milyen rendszerességgel jársz kézilabdázni, de ha heti 2/3, nem túl megterhelő, és a konditermi edzésekkel nem egy napon van, akkor helyettesíteni tudja az aerob edzést.

2014. aug. 7. 09:54
 6/11 A kérdező kommentje:
Egész testes edzéstervem legyen, vagy külön-külön izomcsoportokra? :)
2014. aug. 7. 09:57
 7/11 anonim ***** válasza:
Ha szálkásító diétát folytatsz, akkor a szervezeted kalóriahiányban van. És kalóriahiányban a tested képtelen izmot építeni. Sőt ilyenkor a zsírmellet kevés izmot is fogsz veszíteni. Azért kell ilyenkor a súlyzós edzés, hogy az izomveszteséget minimalizáld, és hogy a formád a szálkásítás végére ne legyen lötyi.
2014. aug. 7. 09:58
 8/11 anonim ***** válasza:

Az szerintem mindegy. Kinek mi válik be.

Az emberek többsége az osztottat használja.

2014. aug. 7. 10:01
 9/11 A kérdező kommentje:
Én osztottnál mindig úgy érzem, hogy "nem tettem eleget", mert ugye csak néhány izomra koncentrálok, és a többivel semmi :D
2014. aug. 7. 10:09
 10/11 anonim ***** válasza:

Szerintem ez a lány alapból vékony és mellé tornázgat egy kicsit. Nekem például nem célom így kinézni. Számomra szebb az olyan alak, amiben látom a munkát (több izom).

Ha vékony akarsz lenni, akkor lebutítva "salátát kell csipegetni". De az előző hozzászólok leírták már a lényeget.

2014. aug. 7. 10:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!