Hogy érhetek el ilyen alakot? Milyen edzéssel?
Mert járok kondiba, de mellette kézialabdázom is, meg zsír is van még rajtam, és pl a kezemet már annyira otrombán nagynak látom, pedig egész kis súlyokkal dolgozok rá. Mégis mindenki megjegyzi, hogy milyen izmos a kezem.
Én viszont nem izmos akarok leni, hanem vékony. Azért kondizom, hogy formásan legyek vékony, de a vékonyság lenne elsődleges, nem a formásság.
Így van, az étrend fontosabb az edzésnél. Nem elég, hogy "nem eszek fehérkenyeret, meg sok gyümit eszek", komolyan kell venni.
Szálkásító diéta kell. 3*testtömegkg fehérje (ha vagy 50kg, akkor 150g fehérje kell) 1-2*ttkg szénhidrát, 0,5*ttkg zsír. Ha ezt a diétát tartod, akkor a "vékonyság" meglesz. (1 héten max 1kg menjen le.)
Az, hogy a formád lesz e ilyen, azt nem tudjuk, mert erősen genetikafüggő.
E mellé persze kötelező az edzés. Hetente 4 konditermi edzés, plussz aerob. Nemtudom milyen rendszerességgel jársz kézilabdázni, de ha heti 2/3, nem túl megterhelő, és a konditermi edzésekkel nem egy napon van, akkor helyettesíteni tudja az aerob edzést.
Az szerintem mindegy. Kinek mi válik be.
Az emberek többsége az osztottat használja.
Szerintem ez a lány alapból vékony és mellé tornázgat egy kicsit. Nekem például nem célom így kinézni. Számomra szebb az olyan alak, amiben látom a munkát (több izom).
Ha vékony akarsz lenni, akkor lebutítva "salátát kell csipegetni". De az előző hozzászólok leírták már a lényeget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!