Ilyen alakot mennyi idő alatt érhetek el, és hogyan? KÉP
Figyelt kérdés
Nagyjából ilyen alakom van, de nem ennyire hangsúlyos az alsó részem
És nagyon szeretnék ilyen lenni
162 cm és 52 kiló vagyok. Heti háromszor szeretnék kondizni, és sok fehérje, semmi cukor, tk. liszt. Lehetséges???
2014. jan. 8. 15:23
1/7 A kérdező kommentje:
14 éves lány vagyok.
2014. jan. 8. 15:26
2/7 anonim válasza:
szia:) szerintem ha most elkezded es rendeden betartod, akkor nyarig siman lehetsz ilyen:) sok sikert.
3/7 anonim válasza:
Lehetsz, de ez genetika is. Én is vékony vagyok, de ekkora derekam szerintem sosem lenne. Attól is függ, hogy milyen az alkatod.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
A derekam vékonyabb, és a csìpőm kiszélesedik, tehát azzal nincs gond. Inkabb a lábam ami nem tetszik, és a hasam dudorodik ki, legfőképpen a felhasam
2014. jan. 8. 18:32
5/7 anonim válasza:
úgy imádom a kis bakfis testképzavaraitokat...
miafrancért nem magadról raksz be képet? ha úgy nézel ki, mint MR, akkor nem kell szégyenlősködnöd.
6/7 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék feltölteni az internetre az alakomról képet. És nem ez volt a kérdésem.
2014. jan. 8. 19:28
7/7 A kérdező kommentje:
Ilyen alakot szeretnék, gondolom ehhez nem csak formásodni kell, hanem izmost is növelni. Nem?
2014. jan. 11. 17:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!