Heti 3-4x ezzel az edzéssel érhetek el eredményt?
Figyelt kérdés
30 perc elliptikus tréner
30 perc taposógép
10 perc szobabicaj
10 perc futás (mindig is utáltam futni, nem is megy, 2 perc után haldoklom, de ezt is szeretném felhozni fél órára még az idén)
Hatásos lehet?
2013. nov. 23. 13:33
1/3 anonim válasza:
A puding próbája az evés. Fekvésnél tuti hatásosabb
2/3 anonim válasza:
Étrenden múlik. Nyilván jó a mozgás, mert kalóriát éget, de ha mellette parizereszsömlét eszel és kakaós csigát, akkor mindegy.
Ha a futást nem csíped(pontosabban nem bírod), akkor válts gyors gyaloglásra, hogy aerob tartományban maradj.
3/3 anonim válasza:
Szerintem érhetsz el eredményt.DE az evésre tényleg oda kell figyelni.Próbáld hanyagolni a pékárukat az üdítőket és a cukros dolgokat.Én 72 kg-ról fogytam le 52kg-ra.Nem sanyargattam magam csak heti 4-5 alkalommal aerobikoztam otthon.Ami az étkezésem illeti ha pékárut kívántam akkor teljes kiőrlésű dolgokat ettem,üdítő helyett vizet iszom.A lényeg,hogy a szénhidrátot gyümölccsel,zöldséggel próbáld meg "kicselezni".Ha éhes vagy akkor inkább ezeket edd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!