Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ha lehagynék minden izolációs...

Ha lehagynék minden izolációs gyakorlatot kb fél évig az meglátszana?

Figyelt kérdés

7+ éve edzek végig naturálban.

Kicist átváltanék erőemelő edzésre, szóval nem edzenék külön oldalsó meg hátsó deltára, nem is nagyon bicepszeznék meg csigáznék tricepszre, csak az alapgyakorlatok nagy súllyal.

Szerintetek kisebb lenne a karom/deltám stb... ?

Pár helyen olvastam hogy azért a naturálban több év alatt elért izmokat nehéz elveszíteni, ezért lehet különböző típusú edzésekkel próbálkozni...

2017. júl. 27. 17:22
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
7+ év után a legjobb amit tehetsz ha elkezdesz erőemelni barátom. A lehető legkomolyabban mondom.
2017. júl. 27. 17:28
 2/3 A kérdező kommentje:

Én is ezt szeretném, de az a baj hogy ez így sokkal jobban megterheli a központi idegrendszert, és muszáj lejjebb dobni az edzés sűrűségéből, nem fér bele hogy még oldalemelgetésekkel, arcozhúzásokkal meg kalapácsozásokkal bohóckodjak.

Plusz alapból ilyen esetben az 5 nap is esélytelen, max 4 jöhet szóba.

Megjegyzem idáig se voltam olyan aki rommá izolálta a fejét de azért volt mindig egy kar napom.

2017. júl. 27. 17:33
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Azért be lehet dobni 1-2 kieg gyakorlatot a főgyakorlatok után ésszel. És ezsket tudod váltogatni. De nem fogsz izmot veszíteni.
2017. júl. 27. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!