Van valami otthon is elvégezhető gyakorlatot karra?
Figyelt kérdés
Nincs a kozelemben konditerem igy nem tudok kondiba jarni
sulyzom nincs itthon igy ez a legalapvetobb edzes is kilove :/
tudtok esetleg valamilyen sajat testsulyosat?
Plplankelés?
2017. júl. 9. 22:05
1/5 Cortez70 válasza:
Tricepszre: tolodzkodas, lehet pl két szék között. Vagy szűk fekvotamasz ahol a konyokod a tested mellett marad.
Bicepsz: huzodzkodas magad felé néző tenyérrel. Vagy egy szatyrot vagy hátizsákot tele pakolsz pl könyvekkel és tudsz állva bicepszezni.
2/5 Cortez70 válasza:
De vehetnék pár ezerért erősebb gumiszalgot is amivel tudnál sok mindenre edzeni.
3/5 anonim válasza:
Mi anno 2 trabant pótkereket rogzitettunk egy méretre vágott seprűnyélre, abban az időszakban pont elég volt. Redneck-gym-nek hívtuk :D
4/5 anonim válasza:
Nekem féktárcsák vannak arra ha otthon kell edzeni, igaz, van 80 kiló súlyom is, de bármilyen tárcsát fel tudsz használni amiből 2 ugyanolyan van.
5/5 Noblesse Oblige válasza:
Fekvőtámasz.
De én ásványvizes palackkal is szoktam edzeni. 1,5 literes, csak magas ismétlés számon.
Amúgy yt is tele van videókkal amik kimondottan karral foglalkoznak. És extra felszerelés nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!