Milyen edzéstervet ajánlanátok nekem?
Figyelt kérdés
Már nagyon régóta el akarok kezdeni edző/fitness terembe járni. Nem testépítő szeretnék lenni, csak jó lenne egy kicsit lefogyni, meg egy kis izmot összeszedni ( jelenleg nem sok van ). Plusz talán mentálisan is jót tenne nekem egy kis mozgás. Még sosem sportoltam semmit. Iskolában volt testnevelés óra de azon semmit nem csináltunk. Általában aki akart focizott, a többiek ültek a padon ( én is, mivel utálom a focit ).
Milyen edzéstervet ajánlotok? Tudom, neten rengeteg van, de nem tudom melyik a jó, vagy megfelelő. Személyi edzőre meg sajnos jelenleg nem futja.
20/F
2017. júl. 25. 18:48
1/3 anonim válasza:
Szia,én is utálom a focit , 14éves fiu vagyok ,talán a legkeményebb a velem egyidösök közül ... Nagyon erős vagyok és most mégerősebb ,nem dicsekvésből ezt a pár sort de ez igy van és izomtömegem is nagyon nagy ,csak 161cm magas vagyok de a karom már 31cm és nagyon erős (egykezes kihuzás nemsokara megy ) ,röviden ennyit magamról ,én neked nem ajánlok edzéstervet mert ehhez tudni kell jelenlegi képességedet ,deee van egy jó tanácsom (én is ezt csináltam és csinálom ) :) van egy könyv a címe : "fegyencedzés" fiatal vagy és hamar lehetsz benne a topban is akár ... Ez rajtad mulik ,az a lényeg ezt a könyvet szerezd be ,nekem elektronikus formában küldte el egy unokatesom 2nap alatt kiolvastam ,ebben felmérheted magad és edzésterv is van , ezt a könyvet torrentelheted mert szerintem nemnagyon kapod meg boltban ,,,bármi kérdésed van írj nyugodtan :)
2/3 Cortez70 válasza:
Heti 3 napos teljes testes terv kell. Minden izomcsoportra 1-1 alapgyakorlat. Gyakorlatonkent 3 sorozat.
3/3 anonim válasza:
Teljes testes átmozgató, majd később mehet egy: ICF 5x5, Starting Strength, Stronglifts 5x5
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!