Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Milyen edzéstervet ajánlanátok...

Cheapskate kérdése:

Milyen edzéstervet ajánlanátok? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés
18 éves vagyok 180 centi, és 65 kiló, (tudom, soványka stb..) de szeretnék magammal kezdeni valamit, elkezdeni erősödni, milyen edzéstervet ajánlanátok? A súlyommal kapcsolatosan gondolom híznom kéne. Köszönöm előre is a válaszokat.

2017. febr. 17. 21:37
 1/4 anonim ***** válasza:
hat vagy fegyencedzést vagy kondi teremben teljes test edzest
2017. febr. 17. 21:49
 2/4 anonim ***** válasza:
ICF 5x5
2017. febr. 17. 22:06
 3/4 anonim ***** válasza:
Kondi terem, tömegnővelő étrend, kezdő edzésterv. Ezeket olvasd ez aShopbuilderen, és az alapok meglesznek.
2017. febr. 17. 22:06
 4/4 anonim ***** válasza:
Elsőre olvasást ajánlanék, és teljes testes, 3 napos edzéstervet. Törekedj a szabad súlyos, összetett gyakorlatokra, ezek szolgálják legjobban a fejlődésed (fekvenyomás, evezés, felhúzás, mellről nyomás, guggolás). Ezek jó elsajátítása érzéktől, mobilitástól függően időt vehet igénybe, ezért érdemes egy tapasztalt emberrel edzened, vagy egy jó személyi edzőt fizetned az elején. A fejlődés érdekében természetesen "híznod" kell, úgyhogy itt az ideje megtanulni főzni, és felépíteni egy jó tömegnövelő étrendet. Ha nagyon nehezen hízó alkat vagy, és problémát jelent ennyit kajálni, akkor kell valami könnyen bevihető és emészthető kalória, amire én a standard étrendektől eltérve ajánlanám a tejet (ha bírod) és a cukros gyümölcsöket, esetleg valódi gyümölcsleveket. Vehetsz tömegnövelőt is, de én ellene vagyok az ilyen "kiherélt" élelmiszereknek.
2017. febr. 17. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!