Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szálkásításnál melyik a...

Szálkásításnál melyik a legjobb mozgásforma, aerob/kardió?

Figyelt kérdés

Melyik a jobb, aerob, vagy kardió, esetleg intervall?

És mennyi ideig kell csinálni? (Gondolom aerobot többet, mint pl. egy intervallt.)

2017. júl. 24. 09:07
 1/3 Cortez70 ***** válasza:
Az aerob is kardio csak kisebb a pulzus és az Intervallum is kardio edzes. Aerob tartományban 50-60perc, intervall 20-25 perc. Ki mire esküszik, mindegyik jó, mehet felváltva is, nem kell egy módszernel letagadni.
2017. júl. 24. 09:18
 2/3 A kérdező kommentje:

Értem. Eddig úgy tudtam, hogy azért jó kardiózni, mert többet tudok enni szálkásításkor.

De ez nem hiba?

Van egy mennyiség, amivel fogyok. Erre elkezdek kardiózni, 15 percet, de nem tudom, hogy mennyi kalóriát égettem el vele. Mivel pótolnom kell az elégetett kalóriákat, ezért elkezdek enni, így még át is léphetem azt a mennyiséget, amivel fogyok. Ez így rossz nem?

2017. júl. 24. 09:42
 3/3 Cortez70 ***** válasza:
Látod, hogy milyen ütemben fogysz (heti mérlegelés) és ha nem 0,5-1'kg között vagy akkor valtoztatsz. Ha nincs fogyás akkor kevesebb ch és több kardio, ha heti 1 kilónál több megy le akkor meg ehetsz többet vagy kevesen kardio.
2017. júl. 24. 09:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!