Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Megromolhatott ennyi idő...

Megromolhatott ennyi idő alatt a fehérje?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Van még kb. 1,5 kg Biotech USA Nitro Pure Whey csokis fehérjém, amit bő másfél éve vettem és nyitottam fel először. A szavatossági ideje az 2019, viszont másfél éve fel lett már nyitva, habár vákuumos csomagolás.

Csak azért maradt meg, mert anno az érettségi miatt úgy éreztem nem fér bele a testépítés az életembe, és most határoztam el másfél évvel később hogy megint belevágok. Megromolhatott ennyi idő alatt a fehérje, lehet valami baja?

Köszi előre

2017. júl. 19. 13:34
 1/5 anonim ***** válasza:
Én két éve vettem Scitec 5 kilósat, csak időközben meguntam, ezért váltogattam több fehérjével is. Van még majdnem egy kiló, de nem okoz semmi gondot egy-egy adag megivása. Szerintem jó még, ha száraz, hűvös helyen tároltad.
2017. júl. 19. 13:38
 2/5 Cortez70 ***** válasza:
100%
Nincs baja, ha nem érte nedvesség.
2017. júl. 19. 14:09
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
Én miután felnyitottam a NPWhey-t, rá kb 1 hónapra nem fogyasztottam már. Ez volt asszem november, majd ebben az évben februárban akartam inni belőle, 1 korty után szaladtam a wc-re :D
2017. júl. 19. 15:13
 4/5 anonim ***** válasza:
73%
Jólvan mesélj még. 1 korty után nem fogsz a wc-re szaladni, főleg nem azonnal. Ha meg romlott azt már a szagából le lehet vágni. De nem valóban nehezen romlik ha nem kap nedvességet és nem 40 fokban tárolod.
2017. júl. 19. 15:57
 5/5 Cortez70 ***** válasza:
58%
A romlott fehérje az brutal büdös, abból tuti nem innál egy kortyot sem.
2017. júl. 19. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!