Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miért nem jön több tömeg?

Miért nem jön több tömeg?

Figyelt kérdés
Megálltam 78-79 kilón. Már több hónapja stagnálok ekörül. 66kg ról jöttem fel a mostani súlyomra kevesebb mint egy év alatt, de nem megy a hízás tovább. 4gramm ch/ttkg ot fogyasztok naonta, lehet h már kevés ez a szénhidrát mennyiség? Mit csináljak? Emeljem a szénhidrátot? És HA igen, mennyivel? Valami tipp? Köszi!

2017. júl. 16. 10:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Szia. Szerintem az étrenddel lesz a gond. Növeld a bevitelt 200-300 kcalal. Ezt lehet zsírból is bevinni, de ch-ból ez kb. 50g.

Az edzésedet nem látom, így nem tudom, hogy azt elrontod-e.

2017. júl. 16. 10:40
 2/11 anonim ***** válasza:
Edzésben lesz a kulcs
2017. júl. 16. 10:41
 3/11 anonim ***** válasza:
Kevés a kaja
2017. júl. 16. 11:11
 4/11 A kérdező kommentje:

Heti 3x edzek. Odateszem magam mindig. 8-10-12 ismetleseket nyomok, nem hiszem h edzesben lenne a baj, elvégre jott fel izom, mióta elkezdtem ezt az egeszet.

Vagy hogy értitek azt h az edzésben van a gond?

-

Akkor csapjak hozza a napi étrendhez plusz 50gramm szénhidrátot? Nem fogok zsírosodni?

2017. júl. 16. 11:15
 5/11 anonim ***** válasza:
Akkor mondjuk elkezdhetnél 5-6 ismétléseket is nyomni meg az alapgyakorlatokat felhozni szépen amennyire lehet. Az elején lehet fejlődtél de egy idő után nem elég ha odarakod magad és csinálod ugyanazt amit eddig.
2017. júl. 16. 11:25
 6/11 A kérdező kommentje:
Amikor elkezdtem az edzést, 6 ismetlesekt csináltam mindenből. Azután váltogattam az ismetleseket tobbhavonta: volt magas ismetles szám (12), volt piramis, vetkőzö stb. Szinte mindent kipróbáltam már. Akkor azt mondod hogy megint menjek le 6 ismétlesekig?
2017. júl. 16. 12:06
 7/11 anonim ***** válasza:
Azt mondom, hogy kell egy jó program amiben tudsz felmutatni bármilyen progressziót. Nemhiszem, hogy elérted mindenből a maxot amire képes vagy 1 év alatt.
2017. júl. 16. 12:53
 8/11 anonim ***** válasza:

Szerintem ne a ch-t emeld, hanem a zsírt. Vegyél lenmagolajat és menjen belőle 30g naponta.

Vagy mogyoróvaj

2017. júl. 16. 12:56
 9/11 A kérdező kommentje:

Persze hogy nem értem el a maxomat, sőt. Alap gyakorlatokban is megakadtam, nem tudom emelni a súlyt, pl fekvenyomas, vallbol nyomás.

--

Használok lenmagolajat és mogyorovajat is. Ja meg mogyorót is eszek, de akkor a zsír mennyiséget növelem!

2017. júl. 16. 13:34
 10/11 anonim ***** válasza:
Kevés az a 4-szeres ch... Emeld fel 5-re
2017. júl. 16. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!