Diétában 2 napos töltés után vissza lehet/kell állni egy picit magasabb ch-ra?
Figyelt kérdés
Úgy értem, ha alapból 1,5 g/ttkg ch ment, kicsit feltöltöttem, utána lehet folytatni a diétát 2 grammról tovább, vagy nincs értelme?2017. júl. 13. 23:25
1/5 anonim válasza:
Milyen megfontolásból kéne magasabb ch-n folytatni? Nem értem. Eleve kicsi deficitbe vagy ha van eszed, ha feltolod a ch-t már lehet pont átesel. Nem értem mit akarsz ezzel.
2/5 anonim válasza:
Ha nem koplalással kezdted (bár 1,5g/ttkg elég kicsinek tűnik), hanem egy jól belőtt értékkel, akkor mi a csudának emelnéd? De ha túl alacsonyan kezdted, akkor emeld, de miből gondolod, hogy halvány fogalmunk is van arról, hogy neked mi a megfelelő mennyiség? Vagy hogy mennyivel töltesz és miért... Te diétád, te tudod, hogy milyen érdekes mintázatot követsz. A fő, hogy átlagosan a megfelelő legyen a kalóriadeficit s jól érezd magad.
3/5 Cortez70 válasza:
Ha azzal is kaloria deficitben maradsz akkor igen. De ezt ki kell tapasztalni.
4/5 A kérdező kommentje:
2,5 g/ttkg fehérje és 0,7 g/ttkg zsír mellett 3 gramm ch-ról kezdtem, fokozatosan mentem le, hogy heti 0,5-0,8 körül fogyjak... Csak azért kérdeztem, hogy mehetne-e több ch folytatás után, mert két nap alatt eléggé visszagyorsulhatott az anyagcserém, nehogy kevés legyen a 1,5 gr ch.
(2350 kcal-ról kezdtem, a töltés előtt 2000-nél tartottam, mindezt 83 kilóról kezdtem, lementem eddig 78-ra 8 hét alatt.)
2017. júl. 14. 07:05
5/5 Cortez70 válasza:
De érted, hogy előre nem lehet jósolgatni. Kiprobalod és ha így is fogysz akkor jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!