2-3 napos Lumia 520-as telefonom 100%-ra töltés után max 14 óra üzemidő?
Nekem kb 2 hónapos a LUMIA 520. Előszőr tényleg hamar lemerült, most már sokkal tovább bírja.
Az adatforgalmat csak akkor kapcsolom be, ha facebookon nézek valamit, aztán kapcsolom is ki, az eléggé meríti. A wifi már nem annyira meríti, de azt is csak akkor kapcsolom be, ha éppen használom, pl VIBER, Facebook, letöltések. Akkukimélő fényerőn van, meg minden szar cullang ki van lőve, semmi felesleges program nincs rajta.
A legtovább 3 napig bírta, akkor még kb 20% volt benne. Ezt úgy bírta, hogy folyamatosan be van kapcsolva, nem sokat netezek, néha telefonálok, sms-t írok, VIBER esetleg, meg Facebook, ébresztő, néha fényképezés bár nem jellemző.
Azt vettem észre, hogy ha hálózati adapterről töltöm, jobban bírja, és hamarabb fel is tölt, mintha USB-ről számítógépen keresztül tölteném.
Szerintem ne légy türelmetlen, lesz még jobb is az üzemidő :)
Hali!
Feltelepítettem egy akkumulátor figyelő programot, mellékelem a képet, amin látszik, hogy 3 nap 5 óra telt el az utolsó töltés óta, és még 12 óra 4 percet jósol hogy addig bírná:
Ez idő alatt nem volt kikapcsolva, kb. napi 30 perc beszélgetés, wifis és adatforgalmas Internet, sms, kicsi zenehallgatás, de amúgy semmi extra...
Szerintem nem rossz ebben az árkategóriában...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!