Elég heti 6 sorozat guggolás és fekvenyomás? Nem túl kevés a volumen?
Hétfő-péntek van 3 sorozat guggolás és fekvenyomás.Ez összesen csak heti 6 sorozat.De ezzel a tervvel fekvenyomásban 90-ről 107.5-re,guggolásban 125-ről 142.5-re,felhúzásban 155-ről 172.5-ig jutottam 5 ismétléses maxokban,nem 1RM,ezek 5RM-ek voltak.
De most átálltam az osztottra,heti 13-15 sorozat mellre meg lábra,19 sorozat fekvenyomást csinálok és nem fejlődök,gyenge vagyok.Szálkásítottam és sokat gyengültem.És nem vagyok képes visszahozni a régi erőszintem,meg vagyok akadva.Szóval visszatérnék a régi edzéstervemhez,amiben iszonyat alacsony a volumen szerintem.
A szálkásításnak már több,mint 2 hónapja vége.Egy helyben toporgok,a régi erőszintemet sem vagyok képes elérni.Ezért gondoltam,hogy visszatérek a jól bevált tervre.Az intenzitás viszont elég magas volt bent.
Arany középút alatt mit értesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!