16 évesen lehetséges Fekvenyomás 140kg Guggolás 180kg Felhúzás 220kg ?
Figyelt kérdés
1 ismetlesre gondolok2017. jún. 30. 16:25
2/12 anonim válasza:
Natúrba nem, legfőbb oka pedig az hogy egyszerűen nem volt elég ideje edzeni ahhoz hogy ezt a szintet elérje. Legtöbb ember sose éri el pl a 140-es fekvenyomást, egy 16 évesnél ez eléggé durva lenne.
3/12 anonim válasza:
A legtobb ember, azert nem eri el meg a 140 kilos fekvenyomast sem soha, mert szarul edz. En 18 evesen, 160 kilot nyomok fekve. Persze megint le lehet pontozni, mert kamuzok.
4/12 paper_chaser válasza:
Ha magas vagy és nagydarab meg már 14 évesen Kossuth szakállad volt és rengeteget eszel, lehetőleg tisztán, akkor annyira nem is lehetetlen, de egy Átlag Ferinek ez messzi cél még 25 évesen is.
5/12 anonim válasza:
#3 igen de ott van két év különbség, ebben a korban az pedig rengeteget számít.
6/12 anonim válasza:
Persze, én arra írtam, hogy sokan soha nem érik el még a 140 kilós fekvenyomást sem.
7/12 anonim válasza:
Még mindig nem értél te el 160 kilós fekvenyomást, csak teszed itt magad. Rakj ki képet a formáról. Érdekes módon, olvastam itt már én 200 kilót kinyomó emberkét is, amikor meg kértek formát, akkor meg benyögte a szokásos "Nem érdekel, hogy itt más mit gondol" dumát és nyilván nem rakott képet. Vicc, ami itt megy.
8/12 Klanwarrior válasza:
Ez még anabolikumokkal is lehetetlen kihívás lenne szerintem. Egy 16 éves gyerek ízületei kizárt, hogy ilyen terhet elviseljenek, még ha a cucctól az izmai képesek lennének is rá.
Egyébként előző: Nem mindegy az neked? Ha jobban érzi magát, hogy a Gyakorin 200-as a fekvenyomása, had élvezze.
9/12 anonim válasza:
Hogy jön ide a forma? Nem tudsz pontos következtetést levonni forma alapján. Sok nálam izmosabb ember nem nyom ki ennyit fekve. De mondom, élőben meg lehet nézni.
10/12 anonim válasza:
#9 videozd le akkor batya :D varom a linket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!