Hogy lehetséges, hogy valaki 3 hónap edzes után belenyom fekve 140 kg-ba?
De most ez tényleg lehetséges?Naturálban 3 hónap alatt 140kg?
Még cuccal is hihetetlen
Az edzés kezdetén sincs mindenkinek ugyanannyi izma, csak mert eddig nem testépített, még emelgethetett súlyokat.
Amúgy nem értek hozzá, de tényleg nem mindegy az előélet...
"valaki", de ki?
egy 100 kilós fizikai munkás alapból kinyomhat 100-120 kilót
mekkora illetőre gondolsz?
- vagy hazudik, ne higyj enki a még nem láttad
- van néhány őstehetség, aki mondjuk 2 méter mackós alkatű ürge, 110 kg, nem különösebben sportolt, de bármikor belenyom 5-6-ot 100kg-ba, lehet hogy egy ilyen ember egyszer, ha jó napja van bele tud nyomni 140-be, nemhogy ha még edz is
-korábban csinált már valami olyan sportot ami komoly fizikai erőt kölcsönzött neki + jó genetika
- doppingszer, és igen, ha cuccol akár ez is lehetséges, az emberek azért doppingolnak mert már már csodával határos eredményeket lehet vele elérni rövid idő és különösebb befektetett energia nélkül (persze versenyzői szinten ez már nem igaz), ez olyan mint a drog, nyilván aki drogozik is azért drogozik mert az iszonyat jó érzés, csak hosszú távon van egy ára
Kőműves vagyok, mikor kezdtem 15 éve 100 kg alá feküdtem be egyből mert az volt a menő... Nem volt 3-4 hét mire 1 ismétléssel eljutottunk tesómmal a 150kgig...
Persze akkor még totálszabálytalanul, csoda, hogy bajunk nrm lett...
De amúgy fekvenyomással csak a gyerekek menőznek, a férfiak frlhúzással vagánykodnak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!