Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » 60 kg-os fekvenyomás hogyan...

60 kg-os fekvenyomás hogyan lehetséges?

Figyelt kérdés
Határvadásznak készülök, jelenleg ki tudom nyomni a 40 kg-t. Mennyi idő amíg sikerül a 60 kg-t kinyomni?
2017. febr. 10. 17:31
 1/9 anonim válasza:
Szerintem ha jól csinálsz mindent 2 hónap szerintem összejön. Fiatal lehetsz ha nem tudod kinyomni a 60 at, de nem baj. Bemelegítés után csinál 5X10 Hétfő, Szerda Péntek aztán a köv héten 5 kilóval emeld, ha nem jön össze akkor még egy hétig 40 el szériázz LÉGY TÜRELMES. Ne alkoholizálj, egyél fehérje dús ételeket gyorsabb fejlődésed érdekébe.
2017. febr. 10. 17:43
 2/9 anonim ***** válasza:
nem 25x kell kinyomni a 60-t?
2017. febr. 10. 17:58
 3/9 anonim ***** válasza:

Mennyit kellene belenyomni?

Nyomj 3x fekve egy héten, maximális súllyal ami megy 5x5 és ha lehet, minden héten emelj legalább 2,5 kilót, így egész gyorsan tudsz haladni.

Tömegelj mellé keményen, gondolom nem számít ha feljön egy kis zsír is, neked most az erőnövekedés az elsődleges, tehát legyél elég nagy kalóriapluszban, amivel feljön egy héten kb. 0,5kg.

2017. febr. 10. 18:01
 4/9 anonim ***** válasza:
ICF 5x5 vagy starting strenght edzésterv!!!!
2017. febr. 10. 18:12
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem tudom. Szerintem egyél egészségesen. Futni is kell szerintem, ha oda keményen betömegel az nem tudom mennyire jó.
2017. febr. 10. 18:19
 6/9 A kérdező kommentje:
A futás az megy, bőven 10 perc alatt a 2 km. A fekvőtámasz is ok, a felülést minimálisan kell még fejlesztenem. Azért választottam a fekvenyomást, mert abból talán előbb fel tudom magam kűzdeni, mintha a helyből távolugrást választanám.
2017. febr. 10. 18:27
 7/9 A kérdező kommentje:
25 pont a maximum. Ahányszor teljesíted annyi pont. A 4 választott gyakorlatból összesen 80 pont kell ahhoz, hogy sikeres legyen a fizikai felmérő.
2017. febr. 10. 18:30
 8/9 A kérdező kommentje:
egyébként 176 cm magas vagyok, 88 kg, szóval nem nagyon kéne emelnem a testtömegem.
2017. febr. 13. 23:11
 9/9 anonim ***** válasza:

És mennyire vagy zsíros?

És mondom,starting strenghtet csinálj

2017. febr. 14. 00:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!