Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Akik itt rendszeresen válaszol...

Akik itt rendszeresen válaszolgatnak, versenyeztetek már testépítésben, vagy gondolkodtatok rajta?

Figyelt kérdés
2017. júl. 11. 18:03
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem es nem is szeretnek.
2017. júl. 11. 18:24
 2/7 Cortez70 ***** válasza:
gondolkodtam rajta, de sok pénz lenne és beteg is lettem, szóval maradok hobbi szinten.
2017. júl. 11. 18:24
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Tervezem, hogy jó lenne, de időt kell adjak még magamnak.
2017. júl. 11. 19:51
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem es soha nem is fogok, én azért nem fogok bekoxolni. Hobbi szintű tevékenysegnek indult és az is marad
2017. júl. 11. 21:11
 5/7 anonim ***** válasza:
23%
Itt ? Senki, megis mindenki versenyzoi szintu tapasztalattal szereti osztani az eszt. Csak az a baj, kozeleben nincsenek a testepitesnek, es nem kell a koxal takarozni, nyilvan 50kg-ra kar is lenne, megmerem kockaztatni, hogy INBA szinten is nulla lenne itt a 80%.
2017. júl. 11. 22:07
 6/7 Klanwarrior ***** válasza:
2 éve testépítek, 18 vagyok. Naturál szinten csaknem lehetetlen bármit is kezdeni magaddal testépítés terén, tehát nem tervezem. Régebben voltak ilyen elképzeléseim, de rájöttem, hogy fölösleges.
2017. júl. 11. 22:37
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen.
2017. júl. 12. 02:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!