Akik úgy válaszolgatnak, hogy 'mi közöd hozzá', azok minek járnak erre az oldalra?
2#
Mondd már el, hogy mit kamuztam? Gondolom te is egy kis hisztis p_cs vagy akinek fáj az igazság.
Paraszt fehe'r lovon pl., hogy munkába menet és jövet írsz csak ide pár percet. Érdekes időbeosztású lehet a munkahelyed, mert írtál már választ reggel, délben és este is. Tök random időpontokban.
(Másrészt, a tökéletesnek előadott kapcsolatod is elég hiteltelen. Akkor nem itt parasztkodnál a kérdéseknél.)
Amúgy srác vagyok, de mindegy! :D
#5: Köszi Kérdező! :) De mint láthatod, a többség a sok választ írókat kedveli, aki meg tényt mond, azt lepontozzák.
"Érdekes időbeosztású lehet a munkahelyed, mert írtál már választ reggel, délben és este is."
Reggel: Szerinted mikor mennek az emberek munkába?
Délben: Ebédszünetről még nem hallottál?
Este: Munkából hazamenet szoktam írkálni, meg néha akkor, amikor barátnőm tanul (mint most).
Egy kis logika kéne csak, aminek látom híján vagy, de te amúgyis csak mocskolódni akartál a válaszoddad, valalamiféle kicsinyes bosszúból.
Köszi, kérdező! :) Én is sejtettem, hogy úgyis ugrik pár troll, hogy szétoffolja a kérdést.
Paraszt fehe'r lovon se mocskolódni nem akartam, se bosszút állni. Szimplán láttam, hogy tökéletesen prezentáltad azt az embertípust, akiről a kérdést szól. Én csak válaszoltam a kérdésre és hivatkozási alapnak használtalak. Vagy ne tegyem, ha még a neved is erről szól?
Logika kéne? Milyen? Melyik munka kezdődik reggel 7, 8, 10, 11 órakor? Mert ezekben az időpontokban is adtál már választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!