Mit jelent az, ha valaki oldalra döntött fejjel mosolyog rám, és utána megnyalja az alsó ajkát?
Figyelt kérdés
Negatív dolgot is jelenthet esetleg?2016. szept. 30. 20:11
2/10 anonim válasza:
Véletlenül nem ismerjük egymást? Én is ezt csinálom mindig.
4/10 anonim válasza:
... és látott valami mosolyognivalót, csak a fejed majdnem kitakarta.
5/10 A kérdező kommentje:
Hahahaha, nagyot kacagtam!
Amúgy ez nem a vicc-kategória
2016. szept. 30. 20:39
6/10 anonim válasza:
Lehet, hogy előtte valami mulatságosat hallott és hirtelen rádnézett mert útba estél aztán észrevette hogy ki van száradva a szája és megnyalta.. ( én is ezt szoktam csinálni és mindig remélem, hogy nem érti félre senki..😊 De az is lehet, hogy túl sok Öngyilkos Osztagot nézett...
7/10 A kérdező kommentje:
Nem halott mulatságosat, hanem hozzâm beszélt
2016. szept. 30. 20:50
8/10 A kérdező kommentje:
hallott
2016. szept. 30. 20:50
9/10 A kérdező kommentje:
Remélem jó napzárást okoztam ezzel a kéréssel nektek, legalább jobb kedvetek lett
Nem mást nézett, rám figyelt -- csak a félreértés végett
2016. szept. 30. 20:52
10/10 anonim válasza:
Akkor leírom, amit szeretnél olvasni, jó? Odavan érted, megőrül érted, vágyik rád, te vagy imádatának a tárgya, soroljam még?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!