Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Igaz az hogy a fiúk nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz az hogy a fiúk nem szeretnek sokat írni üzenetben hanem inkább röviden válaszolgatnak?

Figyelt kérdés
+ kérdés ; és ha mégis sokat írnak egy lánynak az tényleg szimpátiát jelez?
2016. nov. 28. 18:58
 1/8 anonim ***** válasza:
Amikor még sokat írnak,akkor nem biztosak benne,hogy megkapott! Ha már biztos a dolgában,főleg ha le is feküdtél vele,na akkor már csökken az íráskedve! Nekm egy volt pasim,úgy hárított,nem tud írni,mert elzsibbadtak az ujjai. Érdekes,utána még 3-4 órát a fb tudta nyomkodni,akkor nem zsibbadt! :D
2016. nov. 28. 19:03
 2/8 anonim ***** válasza:
Ne általánosíts.
2016. nov. 28. 19:04
 3/8 anonim ***** válasza:
Nyet.
2016. nov. 28. 19:07
 4/8 anonim ***** válasza:

Igen, ha valaki szimpatikus és érdeklődik irántam, akkor szoktam többet is írni, meg én is többet kérdezek. De amúgy nem jellemző rám a regényírás.

22/F

2016. nov. 28. 19:13
 5/8 anonim ***** válasza:
Teljesen változó. Nekem van olyan fiú haverom, aki órákat beszél, akár írásban, akár telefonon (félre szoktam rakni a telót úgy se veszi észre) vagy élőbe. De van olyan is, aki 1-2 szót/mondatot ír óránként
2016. nov. 28. 19:19
 6/8 anonim ***** válasza:

Régebben sokat írtam ismerkedésnél, most már kevesebbet. Azt vettem észre, hogy több nő szereti az egyszerű és tömör mondatokat.

Persze, ha valaki kommunikatívabb, akkor hosszú szöveget írok és örülök, hogy értelmes az illető! :D

A szimpátia és az üzenet hossza nálam nem függ össze.

2016. nov. 28. 19:24
 7/8 anonim ***** válasza:
Kezdem egyre jobban rávenni magamat, hogy lehetőleg minél rövidebben, tömörebben írjak, a nők ugyanis gyűlölnek olvasni.
2016. nov. 28. 19:33
 8/8 anonim ***** válasza:

Szerintem nem igaz. Vagyis nem teljesen igaz. Valaki szeret hosszabban írni, valaki nem. Valaki akar hosszabban írni, valaki nem. A partnertől is függ.

És igen, mielőtt elképednél, beszélgettem már olyan fiúkkal, férfiakkal, akik képesek oldalakat írni. De csak akkor, ha ez kölcsönös, nekem is részt kell vennem benne.

Ha őszinte akarok lenni, eddig mindig olyan emberekkel laposodott el a 'kapcsolat', akikkel üzenetként 1-2 mondatot váltottam.

Még a végén kiderül, hogy szeretem, ha valaki miattam ír sokat... Szörnyű vagyok, fúj.

2016. nov. 28. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!