Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz az hogy a fiúk nem szeretnek sokat írni üzenetben hanem inkább röviden válaszolgatnak?
Igen, ha valaki szimpatikus és érdeklődik irántam, akkor szoktam többet is írni, meg én is többet kérdezek. De amúgy nem jellemző rám a regényírás.
22/F
Régebben sokat írtam ismerkedésnél, most már kevesebbet. Azt vettem észre, hogy több nő szereti az egyszerű és tömör mondatokat.
Persze, ha valaki kommunikatívabb, akkor hosszú szöveget írok és örülök, hogy értelmes az illető! :D
A szimpátia és az üzenet hossza nálam nem függ össze.
Szerintem nem igaz. Vagyis nem teljesen igaz. Valaki szeret hosszabban írni, valaki nem. Valaki akar hosszabban írni, valaki nem. A partnertől is függ.
És igen, mielőtt elképednél, beszélgettem már olyan fiúkkal, férfiakkal, akik képesek oldalakat írni. De csak akkor, ha ez kölcsönös, nekem is részt kell vennem benne.
Ha őszinte akarok lenni, eddig mindig olyan emberekkel laposodott el a 'kapcsolat', akikkel üzenetként 1-2 mondatot váltottam.
Még a végén kiderül, hogy szeretem, ha valaki miattam ír sokat... Szörnyű vagyok, fúj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!