Akik itt válaszolgatnak vállalnak képet magukról?
Figyelt kérdés
Vannak gyakori válaszolok, kiváncsi lennék arra, hogy milyen módon néznek ki2013. szept. 30. 20:46
1/10 anonim válasza:
Én nem vagyok akkora ikonikus legenda, de azért szeretek válaszolgatni, talán találkoztál már párszor a nevemmel. :)
Képet nem vállalok, de nem sokat veszítesz vele :D
(az egész kommentemnek eddig még nem volt érdemi része, de most..)
Tehát a tanulság az, hogy nem akarom rombolni az illúziót, mert ugyan egész tájékozott vagyok a témában, de még mindig nagyon gyér vagyok(de tényleg) :)
3/10 A kérdező kommentje:
oriza köszönöm a válaszodat pláne hogy őszinte vagy, Clint téged nem kommentálnálak :D
2013. szept. 30. 20:55
4/10 anonim válasza:
nemrég volt hasonló kérdés:
http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__testepites__4890..
6/10 anonim válasza:
Szerintem ez úgy lenne korrekt, ha a kérdező egyből rakná a képét, mert milyen jogon kéreget.
8/10 anonim válasza:
Mer biztos motiváltak akarnak lenni a képektől... :-)
9/10 anonim válasza:
Én privátban szoktam képet küldeni, ha nagyon kérik.
Alapvetően nincs sok képem magamról, és nem is szoktam azt a keveset sem csak úgy megosztani, nem vagyok az a feszengős fajta.
10/10 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!