Elítéled azokat akik házasság nélkül vállalnak gyereket?
Én nem ítélem el. Házasságban élek, de a közvetlen rokonok között is van élettársi kapcsolat, ahol gyerek is van..
Nekem mondjuk fontos volt hogy házasság legyen :) de csak is a RUHA miatt :) egyszer az életben szerettem volna olyan ruhában lenni és annak a kezét fogni akit társamnak választottam. nem is volt nagy esküvőnk :) csak polgári - gyönyörű fehér ruhában :) én erről álmodtam :)
Nem.
Nálunk ugyanez a helyzet, csak a kereszteléssel. Amióta tudják hogy nem fogjuk megkeresztelni a babánkat, anyósom és az anyukája folyton mondják, hogy XY sem volt megkeresztelve és milyen gonosz, semmirevaló ember lett belőle.
Nem kell velük foglalkozni.
Nem, fiataloknal nem igazan fogsz olyat talalni aki elitelendonek tartja, de abbol a korosztalybol rengetegen itelik el... Zabigyereknek tartjak a megszuletett gyerekeket.... Mar en is megkaptam.
Nem tudom miert jobb hazassagba szulni mar (a mai vilagban...)
En sajnos nem latom addig ertelmet a hazassagnak mig letezik valas :/
Nem szokásom ítélkezni. Nem tartom helyesnek. Én házasságban élek, mert megvan miben hiszek és miben nem. Mindenki máshogy gondolja. Ettől kerek a világ.
"Nem ítélem el őket, viszont azokat akik "csak a baba miatt" házasodnak, azokat igen."
Köszi!
Én a gyermek miatt házasodtam. Mert hiszek a házasság szentségében, amihez a gyermekek is hozzátartoznak. Ettől lesz egész és teljes a házasság.
Mi jogon ítélkezel?
Egyébként semmi különbség szerintem, ha valaki házasság előtt vállal gyermeket, vagy előbb házasodik, utána gyermek. Így látja jónak. Mitől rossz az? akkor jön rá. hogy nekik ez kell a boldogsághoz. Senkinek semmi köze hozzá.
Kérdező, az ő életük sem makulátlan. Ők úgy gondolják, csúnya, hogy ennek hangot adnak és megbélyegeznek embereket. Szégyellhetik magukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!