Pesterzsébeten olyan kozmetika, egyéb, ahol vállalnak fülbelövést 5 hónapos babának? És mennyiért?
Figyelt kérdés
2013. márc. 20. 10:59
1/4 anonim válasza:
Bár hogy konkrétan ott van-e azt nem tudom, de babakorúaknak nem nagyon szoktak. Mivel nagyobb a gép, nehezebben férne oda stb. stb.
Vagy védőnő csinálja(már aki), vagy innen lehet kérni, ők házhoz is jönnek (nekem ők csinálták)
Jó, ez kicsit drágább egyébként is, mint egy sima, de ez orvosi műanyag, tuti nem allergiás rá a baba (sima fémre gyakran).
2/4 Kerria válasza:
Pestszentlőrinc, 50-es villamos végállomása, Béke tér. (Posta épületével szemben van a fodrászat-kozmetika; Icukát kell keresni)
Kislányomnak 3 hónaposan csinálta, és maximálisan elégedettek vagyunk.
Tudom, Erzsébeten szeretnél, de nincs olyan messze szerintem, emiatt írtam meg.
3/4 Kerria válasza:
Ár lemaradt, a férjem fizetett, így csak emlékezetből mondom olyan 3000 Ft volt összesen (fülbevaló- orvosi fém, csecsemő mérteben, és a fülbelövés)
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Esetleg védőnő, aki vállal ilyesmit? A mienk sajnos nem.
2013. márc. 20. 12:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!