Ti hogyan birjatok a kemeny testepito-versenyfelkeszito dietat? Vagy a szalkasito dietat?
En mar kezdek osszezuhanni lelkileg, fel eve csinalom de nem versenyre keszulok.
Csak az edzom ezt a dietat preferalja igy ezt kell csinalnom. Az igaz, hogy hatasos, mert szepen veszitem a zsirt vele, de mar nem birom idegileg.
Csinal itt valaki ilyen kemeny dietat?
Én sokáig csináltam szálkásító diétát, és hát nem könnyű. Szörnyen unalmas és egyhangú tud lenni egy idő után, amikor már csak az a változatos benne hogy kockára vagy csíkokra vágod a csirkemellet :D
Én a gyümölcsöt már turmixoltam, mert untam már egyben enni és magában, így inkább ittam.
A zabkása létező összes formáját végigettem, (házilag főzött nem bolti) almás fahéjas, chia magos, málnás stb na meg a chia puding...
Akkor bírtam, dobozoltam, csináltam, többnyire motivációs képeket nézegettem, majd mikor abbahagytam és nemrégiben eszembe jutott hogy újra kéne kezdeni egyszerűen nem visz rá a lélek :D
Elso valaszolo, ennek szivbol orulok.😆
Masodik, hat en is igy erzem magam, mar alig birom. Az etvagy ugyanugy meg van, es mivel marha gyors az anyagcserem ilyen tipus vagyok sajnos azzal a mennyiseggel aki ki van szamolva, nem is lakok jol, 2 ora mulva dog ehes vagyok. Ugyhogy az etvagyam sem segit 😕
Meg 10 het minimum, de eleg sokszor befigyel a csalokaja sajnos, heti 2x
Ismét 2. vagyok, szóval igen, rengetegen mondják azt, hogy ez egyáltalán nem egyhangú, rengeteg mindenfélét lehet enni, de sajnos ez ízlés kérdése is.
Ajánlják pl rizs helyett a karfiol morzsát, ami szerintem olyan undorító hogy blee pedig magát a karfiolt szeretem :D A brokkoli is olyan, hogy havonta egyszer megeszi az ember, így a cukkini, padlizsán stb... de állandó jelleggel egyszerűen nem is finom. Mozzarella paradicsommal? A mozzarellának semmi íze, olyan mint a cipőtalp. Max a csirkemellre olvasztva finom... A neten nagyon jól néznek ki a fitness guruk ebédjei, vacsorái, de a valóságban valahogy nem olyan... nem is finom a legtöbb.
El lehet vegetálni nyers zöldségen, de pl tele a net a párolt-sült-grillezett zöldségekkel, zabpelyhes rántottával (az nem olyan rossz) amit ha megcsinálsz rájössz hogy jaj hát ez nem is finom :D
Minden mentes diétás barna tészta? Mint a fűrészpor.
Stevia? A kávéban elmegy de amúgy elég béna íze van.
De olyat tudok ajánlani hogy rizs helyett bulgur. Finom, visz egy kis változatosságot a dologba, én magában is szeretem.Csak kár hogy két maréknyi annyiba kerül mint 3 zacskó rizs :D
Abszolut igazat adok neked ☺
Minden izetlen egy ido utan.
En napi 3x eszem csirkerizs zoldseg kombot, hat az elso adag meg lecsuszik de a tobbi.. mar a hus izetol is rosszul vagyok. 1 eve csinalom ezt nap mint nap.
Ha az atlag eletmodvaltos dietat csinalhatnam, akkor meg lennek elegedve.
De ez igy borzalom.
Ennel mar csak a fitness ikonok null szenhidratos kajaja a borzalmasabb.
Na annal egy fokkal jobb az enyem. De csak egy fokkal.
Tudom miert nem kerek mas etrendet. Azert mert ez hatasos.
De izetlen es unalmas es mar hanyok a hustol.
Még mindig én :D
A legjobb motiváció amúgy, ha találsz valami havert aki ugyan ezt csinálja.
Mi együtt csináltuk a barátnőmmel, együtt szenvedtünk.
Minden nap megbeszéltük, hogy na te mit eszel.
Te is azt? Én is :D
Lefotóztuk, átküldtük egymásnak. Tippeket adtunk. Vagy cseréltünk. Hiába ugyan az, ha más csinálja finomabb :D
Aztán meggyóntuk egymásnak, ha csaltunk és lelkiismeret furdalásunk volt miatta :D
Pl ettünk egy csokit, egy gombóc fagyit egy nachost a moziba ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!