Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ti hogyan birjatok a kemeny...

Ti hogyan birjatok a kemeny testepito-versenyfelkeszito dietat? Vagy a szalkasito dietat?

Figyelt kérdés

En mar kezdek osszezuhanni lelkileg, fel eve csinalom de nem versenyre keszulok.

Csak az edzom ezt a dietat preferalja igy ezt kell csinalnom. Az igaz, hogy hatasos, mert szepen veszitem a zsirt vele, de mar nem birom idegileg.

Csinal itt valaki ilyen kemeny dietat?

2017. júl. 10. 09:22
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem szálkásítok :D
2017. júl. 10. 10:01
 2/10 anonim ***** válasza:
89%

Én sokáig csináltam szálkásító diétát, és hát nem könnyű. Szörnyen unalmas és egyhangú tud lenni egy idő után, amikor már csak az a változatos benne hogy kockára vagy csíkokra vágod a csirkemellet :D

Én a gyümölcsöt már turmixoltam, mert untam már egyben enni és magában, így inkább ittam.

A zabkása létező összes formáját végigettem, (házilag főzött nem bolti) almás fahéjas, chia magos, málnás stb na meg a chia puding...

Akkor bírtam, dobozoltam, csináltam, többnyire motivációs képeket nézegettem, majd mikor abbahagytam és nemrégiben eszembe jutott hogy újra kéne kezdeni egyszerűen nem visz rá a lélek :D

2017. júl. 10. 10:38
 3/10 A kérdező kommentje:

Elso valaszolo, ennek szivbol orulok.😆

Masodik, hat en is igy erzem magam, mar alig birom. Az etvagy ugyanugy meg van, es mivel marha gyors az anyagcserem ilyen tipus vagyok sajnos azzal a mennyiseggel aki ki van szamolva, nem is lakok jol, 2 ora mulva dog ehes vagyok. Ugyhogy az etvagyam sem segit 😕

Meg 10 het minimum, de eleg sokszor befigyel a csalokaja sajnos, heti 2x

2017. júl. 10. 11:13
 4/10 anonim ***** válasza:
90%

Ismét 2. vagyok, szóval igen, rengetegen mondják azt, hogy ez egyáltalán nem egyhangú, rengeteg mindenfélét lehet enni, de sajnos ez ízlés kérdése is.

Ajánlják pl rizs helyett a karfiol morzsát, ami szerintem olyan undorító hogy blee pedig magát a karfiolt szeretem :D A brokkoli is olyan, hogy havonta egyszer megeszi az ember, így a cukkini, padlizsán stb... de állandó jelleggel egyszerűen nem is finom. Mozzarella paradicsommal? A mozzarellának semmi íze, olyan mint a cipőtalp. Max a csirkemellre olvasztva finom... A neten nagyon jól néznek ki a fitness guruk ebédjei, vacsorái, de a valóságban valahogy nem olyan... nem is finom a legtöbb.

El lehet vegetálni nyers zöldségen, de pl tele a net a párolt-sült-grillezett zöldségekkel, zabpelyhes rántottával (az nem olyan rossz) amit ha megcsinálsz rájössz hogy jaj hát ez nem is finom :D

Minden mentes diétás barna tészta? Mint a fűrészpor.

Stevia? A kávéban elmegy de amúgy elég béna íze van.

De olyat tudok ajánlani hogy rizs helyett bulgur. Finom, visz egy kis változatosságot a dologba, én magában is szeretem.Csak kár hogy két maréknyi annyiba kerül mint 3 zacskó rizs :D

2017. júl. 10. 12:01
 5/10 A kérdező kommentje:

Abszolut igazat adok neked ☺

Minden izetlen egy ido utan.

En napi 3x eszem csirkerizs zoldseg kombot, hat az elso adag meg lecsuszik de a tobbi.. mar a hus izetol is rosszul vagyok. 1 eve csinalom ezt nap mint nap.

Ha az atlag eletmodvaltos dietat csinalhatnam, akkor meg lennek elegedve.

De ez igy borzalom.

Ennel mar csak a fitness ikonok null szenhidratos kajaja a borzalmasabb.

Na annal egy fokkal jobb az enyem. De csak egy fokkal.

Tudom miert nem kerek mas etrendet. Azert mert ez hatasos.

De izetlen es unalmas es mar hanyok a hustol.

2017. júl. 10. 13:06
 6/10 anonim ***** válasza:

Még mindig én :D

A legjobb motiváció amúgy, ha találsz valami havert aki ugyan ezt csinálja.

Mi együtt csináltuk a barátnőmmel, együtt szenvedtünk.

Minden nap megbeszéltük, hogy na te mit eszel.

Te is azt? Én is :D

Lefotóztuk, átküldtük egymásnak. Tippeket adtunk. Vagy cseréltünk. Hiába ugyan az, ha más csinálja finomabb :D

Aztán meggyóntuk egymásnak, ha csaltunk és lelkiismeret furdalásunk volt miatta :D

Pl ettünk egy csokit, egy gombóc fagyit egy nachost a moziba ilyesmi.

2017. júl. 10. 13:27
 7/10 anonim ***** válasza:
Én is szálkásítok, most 15% körül lehetek így ránézésre, hát 12%-ig le szeretnék menni, szerintem nyár végére vagy augusztus közepére meglesz és utána jön a tömegelés. Én 3000kcal-val szálkásítok és így is megpusztulok az éhségtől.
2017. júl. 10. 14:33
 8/10 anonim ***** válasza:
Ha gyors az anyagcseréd, hogyhogy el vagy/voltál hízva?
2017. júl. 10. 16:12
 9/10 A kérdező kommentje:
A terhesseg csodakra kepes 😉
2017. júl. 10. 20:57
 10/10 anonim ***** válasza:
Ó hát nőként nem kell neked olyan sok csirkemellet leerőszakolnod magadba, gondolj bele, nekem 180-190g fehérjét kell megennem, az azért elég kínzós lenne ha abból csak 160 menne csirkéből :D
2017. júl. 10. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!