Ugy jo ha a proteint csak edzes utan turmixba hasznalom szolocukorral?
Szőlőcukor az max arra jó hogy megdobáld vele a szomszéd macskáját. Hagyd szerintem. Amúgy jó így.
Ez csak egy vélemény.
Mert egy egyszerű ch amivel gyorsan fel lehet tölteni a glikogén raktárakat... mikor íródott a sárga kapszula, akkoriban még divat volt edzés után szőlőcukros vizet inni, és akkoriban még Montez bácsi is ajánlotta... azóta kiment a divatból és most már Cortez=Monzez bácsi sem ajánlja...
Én pl lábedzéssel meg kardióval le tudom magam úgy gyilkolni, hogy amíg meg nem kapom a cukoradagomat, az ájulás szélén vagyok... haza se tudnék menni a teremből.
Nem kell cukrot inni. Semmivel nem lesz rosszabb forma ha sima kaja megy majd valamikor edzés után.
Amúgy személyeskedés volt, nem kellett volna a nevem belekeverni és csak nekem felróni, hogy változik a világ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!