Szerintetek edzes utan melyik lenne a jobb? Feherje szolocukorral vagy tomegnovelo?
Figyelt kérdés
Biotechusa termekeket neztem. Amit lattam, az a nitro gain, amiben 33g feherje van egy adagban es 96g szenhidrat.
Feherjek kozul a protein powert neztem ki, azt szolocukorral kevernem.
Szerintetek?
2015. dec. 29. 18:15
1/9 anonim válasza:
Myprotein impact whey, nem szójás mint a power pro, és olcsó, mellé gyors ch, az oké.
3/9 A kérdező kommentje:
Es a nitro gain?
2015. dec. 29. 18:26
4/9 anonim válasza:
Igazság szerint? Disznót hizlalni jó, nem való semmire, cukorkupac.
5/9 Glacierous válasza:
Nem jó.A Protein Power sem jó.Szójásat ne vegyél.Vegyél egy olcsóbb,tejsavófehérjét pl.Stilmass Whey 80 Powder vagy MHN Whey és azt keverd szénhidráttal.
6/9 anonim válasza:
Fehérje+szőlőcukor kombó jobb. A saját igényeid szerint tudod változtatni az arányokat. Pld.: Jumboban van (csak mondok valamit) 50g fehérje, 100g szénhidrát, de nem biztos, hogy neked ilyen arányban, és mennyiségben kell. 0,8-1g/tkg szénhidrát, és 0,5g/tkg fehérje az ideális edzés után. Mellesleg árban is jobban jössz ki, ha magadnak rakod össze az edzés utáni turmixod.
7/9 A kérdező kommentje:
Es a a bioteches Nitro pure wheyt kevernem ossze szolocukorral?
2015. dec. 29. 19:35
8/9 Glacierous válasza:
Az jó,de sokkal olcsóbban is kapsz jó minőségű fehérjét pl.Stilmass Whey 80 Powder vagy MHN Whey.
9/9 Cortez70 válasza:
Fehérje + gyors ch. Proteinből is elég 0,5g x ttkg és ch-ból sem kell senkinek 50g-nál több. Mármint edzés után cukorból ennyi elég. Utána úgyis eszel majd szilárd kaját is rá 40-60 percre. Ja, a szójás power protein= kuka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!